На 1 ви август новата дуетна половинка снима новия си

...
На 1 ви август новата дуетна половинка снима новия си
Коментари Харесай

КРИСТО & EVA подаряват пътуване до Ибиса на свои почитатели

На 1 ви август новата дуетна половинка снима новия си план.

През юли открихме най-горещият сезон с КРИСТО & EVA в избухваща лятна колаборация на име #BOOMERANG, осведомят от ПРофайл.

Най-новият дует на чаровния рапър и тийн идолката на България, този път е по-цветен и динамичен от всеки път: https://youtu.be/_IgzTwNEaP4

#ДАЛИ, тъй като песента е отдадена на същинската обич или просто комбинацията на тези двама млади души провокира невъобразим възторг, клипът е гледан към този момент над 100 000 пъти за по-малко от 24 часа.

Кристо & EVA признават, че това е най-любимият им план досега и са сигурни, че песента ще стане ХИТ. На 1-ви август изпълнителите ще зарадват 2-ма от феновете си, като ги вземат с тях на фотосите за идващия им план в острова на купоните, любовта и изкушенията- ИБИСА.

Уикенд с Кристо и EVA, присъединяване в новия им клип и присъединяване в взаимния им епизод на #EVA в канала на #КИФЛА... и всичко това на ИБИСА.Разберете по какъв начин в формалните им профили в Instagram & Фейсбук: kristo_official / evatgofficial, допълват още от ПРофайл.

Източник: cross.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР