На 1-ви април - така образователният министър Красимир Вълчев отговори

...
На 1-ви април - така образователният министър Красимир Вълчев отговори
Коментари Харесай

Образователният министър се надява на 1 април най-малките да се върнат в клас

На 1-ви април - по този начин просветителният министър Красимир Вълчев отговори на въпрос на Българска национална телевизия по кое време да се чака завръщане в учебно заведение. Вълчев обаче бързо посочи, че решението е на здравните управляващи.
Министърът уточни, че най-малките не са подобен фактор в разпространяване на болестта. Той уточни и, че отдалеченото обучение не е съвършеният вид - основават се дефицити, децата по-бързо губят мотивация и предпочитание да учат.
 Как да не затваряме учебни заведения и детски градини - концепция, която звучи добре на доктрина, само че на процедура...?! Как да не затваряме учебни заведения и детски градини - концепция, която звучи добре на доктрина, само че на процедура...?!
Поредното затваряне, освен това с мрачната вероятност да останем с ограничаващи ограничения много повече, в сравнение с в края на 2020 година, бе...
Вълчев изрази вяра и, че идната образователна година ще е напълно присъствена, тъй като ще има и повече имунизирани против ковид. Дали обаче ще е по този начин, поради многото появяващи се разновидности на ковид и заплахата от образуване на нов вариант (сега подобен няма, има разновидности - ) - това е доста противоречив въпрос.
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР