На 1 октомври,събота,Българската национална телевизия ще излъчи на живо от

...
На 1 октомври,събота,Българската национална телевизия ще излъчи на живо от
Коментари Харесай

БНТ излъчва на живо церемонията по въвеждане в експлоатация на междусистемната газова връзка Гърция – България

На 1 октомври,събота,Българската национална телевизия ще излъчи онлайн от Националния замък на културата формалната гала по въвеждане в комерсиална употреба на интерконектора Гърция – България. Специалното студио с водещ Георги Любенов стартира в 10:20 ч. в ефира на Българска национална телевизия 1 и Българска национална телевизия 4.

Българската национална телевизия еофициален медиен сътрудник на това невиждано интернационално събитие, чийто хазаин е президентът Румен Радев, който ще посрещне в София ръководителя на Европейската комисия Урсула фон дер Лайен, президента на Азербайджан Илхам Алиев, президента на Република Сърбия Александър Вучич, президента на Република Северна Македония Стево Пендаровски, министър-председателя на Република Гърция Кириакос Мицотакис и министър-председателя на Румъния Николае Чука.

В церемонията ще вземе присъединяване и служебният министър-председател на Република България Гълъб Донев.

Ексклузивни посетители на водещия Георги Любенов в Специалното студио на Българската национална телевизия на 1 октомври ще бъдат Деница Златева – изпълнителен шеф на „ Булгаргаз “ и Владимир Малинов – изпълнителен шеф на „ Булгартрансгаз “.

Церемонията по въвеждане в употреба на междусистемната газова връзка Гърция – България гледайте онлайн и в онлайн каналите на Българската национална телевизия – в формалния уебсайт на публичната телевизия,в новинарския уебсайт и в мобилното приложение BNT NEWS, както и посредством лайв стрийм в формалната и формалната във Фейсбук.
Източник: bnr.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР