На 1 февруари руският посланик в Съединените щати Анатолий Антонов

...
На 1 февруари руският посланик в Съединените щати Анатолий Антонов
Коментари Харесай

Анатолий Антонов: Думите на Вашингтон не отговарят на действията им по въпроса за военните биологични изследвания в Украйна

На 1 февруари съветският дипломат в Съединените щати Анатолий Антонов съобщи, че изказванията от страна на американското държавно управление по въпроса за военните биологични проучвания в Украйна опонират на дейностите им.

По думите му, Съединени американски щати твърдяха, че не са правили никакви проучвания за биологични оръжия в Украйна, само че преди започването на специфичната военна интервенция на Русия, Съединени американски щати бързо затвориха всички лаборатории в Украйна и трансферираха ръководството на обвързваните с тях въпроси на военните. Поведението и изказванията на държавното управление на Съединени американски щати си опонират.

Материалите, с които сега разполага съветското Министерство на защитата, могат да потвърдят, че държавното управление на Съединени американски щати придава огромно значение на производството на биологични оръжия. Според наличната информация Съединени американски щати трансферират незавършената част от военните планове за биологични проучвания от Украйна в страни от Централна Азия и Източна Европа, добави още съветският дипломат. 
Източник: pogled.info

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР