На 1 април Джим Джармуш пусна трейлъра на новия си

...
На 1 април Джим Джармуш пусна трейлъра на новия си
Коментари Харесай

The Dead Don’t Die, Селена Гомес, Джим Джармуш и Иги Поп в нов филм за зомбита

На 1 април Джим Джармуш пусна филмовия откъс на новия си филм The Dead Don`t Die. И филмовият откъс, и филмът обаче са си напълно същински и не може и дума да става за смешка. Историята в тях е духовита в типичния жанр на американския режисьор и нямаме самообладание да я изгледаме цялата. Намесени са зомбита, Селена Гомес и Иги Поп.

Както разбираме от филмовия откъс, действието се развива в добродушно градче, където тримата патрулиращи служители на реда (любимците на Джармуш Бил Мъри и Адам Драйвър + Клои Севини) се натъкват на извънредно събитие - мъртвите излизат от гробовете си. Зомбитата атакуват и изяждат хора, само че се връщат и към някои от обичаните си действия приживе, да вземем за пример Иги Поп (почти като себе си в зомби грима) търси да пие кафе.

Заслужава си да споменем присъединяване на Тилда Суинтън като гримьор на трупове и самурай (тя участваше и в предния филм на Джармуш, който пък беше на вампирска тема - " Само любовниците остават живи " ). Селена Гомес пък е гражданин на градчето. /lifestyle.bg
Източник: dnesplus.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР