На 01 септември се проведе официална пресконференция по повод концерта

...
На 01 септември се проведе официална пресконференция по повод концерта
Коментари Харесай

Продуцентите на турнето One Love: Концертът в Пловдив на 6 септември е подарък за празника

На 01 септември се организира публична конференция във връзка концерта от One Love Tour в град Пловдив. Продуцентите на турнето Андрей Арнаудов и Иван Христов оповестиха, че този концерт е подарък за празника на града и Съединението, и ще е изцяло безвъзмезден. Криско, Слаткаристика, Гери-Никол, Ъпсурт, Тони Зен и DJ Гоце честват с пловдивчани на 6 септември от 19:00 часа в зала " Колодрума ".

Поради огромния интерес, продуцентите предизвестиха, че фенове ще се позволяват до запълване потенциала на залата от 5000 места. Закупилите билети от предварителната продажба ще получат назад парите си на входа на събитието и ще имат обезпечени места, единствено ВИП-зоната остава платена. Иван и Андрей припомниха на почитателите под 18 години да се подсигурят с пълнолетни  придружители, с цел да бъдат позволени при контролно-пропусквателния режим.

„ One Love е доказателство, че можем да бъдем дружно макар политиката. Щастлив съм, че тъкмо в деня на Съединението, в Пловдив, ще покажем, че можем да бъдем обединени по съвременен метод – от взаимно събитие на актьори от две самостоятелни страни “ - сподели Андрей Арнаудов.

„ Идеята се роди преди осем години по време на “Мюзик Айдъл 3 “ – риалитито  включи гении от Македония и се гледаше доста в двете страни. Тогава Соломон Паси ми сподели, че това, което сме създали с шоуто за 3 месеца, политиците не са съумели да създадат за 30 години “ – показа и Иван.

Продуцентите на „ One Love Tour “ благодариха на Община Пловдив и  фондация Пловдив 2019 за оказаната  поддръжка, като обясниха, че точно с помощта на мецената Николай Иванов,концертът в Пловдив е с вход свободен. СПА-хотел и термален аквапарк „ Персенк “, град Девин, са донорите на събитието под тепетата.

Предстои, точно на националния празник, страстта наречена One Love да покаже по какъв начин съединението прави силата. След като се трансформира в емблема на споделената обич през граници, „ One Love Tour “ ще приключи тази есен с концерти в Скопие и София.

Турнето се осъществя с помощта на: генералния спонсор - Минстрой холдинг, най-хубавия другар на турнето – Fun Wine, Фондация Българска памет, Евроинс, Мазда. Купонът след концерта на 6 септември ще продължи в клуб W Garden!
Източник: hotarena.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР