На 01.12.2021 се състоя първата копка на новия комплекс ,

...
На 01.12.2021 се състоя първата копка на новия комплекс ,
Коментари Харесай

900 €/кв.м за жилище в София? Само в новостроящия се комплекс Atlantis Barcode

На 01.12.2021 се състоя първата копка на новия комплекс , ситуиран в една от желаните елементи на кв. " Люлин " заради огромните отстояния сред постройките и изцяло построената инфраструктура.

На откриването на строителната площадка участваха вложителите от одобрената компания Atlantis Bulgaria, които са носители на голям брой награди, измежду които " Сграда на годината ", " Фасада на годината " и други. Събитието беше почетено и от Никола Стоянов, създател на организация Stonehard.

 фотография: Stonehard

Atlantis Barcode предлага ергономично проектирани жилища с верни форми, положителни разпределения, удобни изложби и гледки към Витоша. На партерно равнище са ситуирани и търговски пространства с огромни витрини, оринтирани към бул. със забележителен човекопоток.

 фотография: Stonehard

Комплексът ще предлага богато озеленяване, отоплението е решено на Топлоелектрическа централа, а паркирането е обезпечено с задоволителен брой външни паркоместа.

Възползвайте се от гъвкавите схеми на разплащане и резервирайте своето ново жилище при най-хубави условия в началния стадий на строителство!

 фотография: Stonehard

Налични за продажба са:
Двустайни жилища от €63 000; Тристайни жилища от €80 000; Четиристайни жилища от €128 000; Паркоместа от €7 000;
 фотография: Stonehard



Вижте видео от формалното разкриване на строителната площадка!



* наличие на Stonehard
Източник: dir.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР