На председателят на Двуглав орел“ Константин Малофеев е наложена забрана за влизане в България

...
На председателят на Двуглав орел“ Константин Малофеев е наложена забрана за влизане в България
Коментари Харесай

Цацаров: Малофеев има забрана за влизане у нас

На председателят на „ Двуглав орел “ Константин Малофеев е наложена възбрана за влизане в България за период от 10 години. Това разгласи основният прокурор Сотир Цацаров в Народното събрание. 

В рамките на интервенцията, при която бяха осъществени 11 претърсвания на адреси. Всички те са след позволение на Специализираният углавен съд, добави той.

„ Става дума за финансиране, което е предопределено за осъществяване на избрани ползи в Република България. Те са свързани с области и засягат директно българската национална сигурност. Той даде образец с докладната бележка, направена от обвинения, по отношение на нужната геополитическа преориентация на България. Моето мнение е, че това не е гонене за хрумвания, тъй като когато те се предават с пари и въздействие това е закононарушение.

Във връзка с идните локални избори, Цацаров бе безапелационен, че това не са акции, ориентирани против политически сили. Това не е офанзива против „ Русофили “. Отговорността, която той носи е за персоналните му дейности. Няма гонене поради хрумвания. Не се цели и разделяне на българското общество, добави основният прокурор.

" Трябва да реагираме на всяко посягане против националната сигурност, без значение от кое място идва. Обвинението на касае непозната страна, а две организации ", уточнява Сотир Цацаров.
Източник: standartnews.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР