Мястото на трагичния инцидент е локализирано и запазено. Направен е

...
Мястото на трагичния инцидент е локализирано и запазено. Направен е
Коментари Харесай

Рискът от нов пожар затруднява разследването на смъртта на лесничеите

Мястото на трагичния случай е локализирано и непокътнато. Направен е оглед. Разпитват се очевидци. Предстои да бъдат назначени експертизи, заяви прокуратурата.

Районът , където през вчерашния ден са открити телата на, и до момента продължава да бъде рисков , заради което е невероятно осъществяване на спомагателни огледи .

Разследването се управлява от прокуратурата в Благоевград и е по член 331, алинея 3, прочие 1, вр. член 330, алинея 1 от Наказателен кодекс - причиняване на гибел в резултат на провокиран пожар в горския фонд.
 Продължава битката с огъня в с. Петрово, локализирани са пожарите в Хисарско Обновена
Продължава битката с огъня в с. Петрово, локализирани са пожарите в Хисарско

Комисар Николов: Очаква ни един доста тежък ден

Припомняме, че през вчерашния ден след преодоляване на пожара сред селата Голешово и Петрово чиновници на Югозападно държавно дружество гр. Благоевград са останали да следят региона . Предполага се, че пожарът внезапно се е увеличен и тръгнал в непредвидена посока поради мощния вятър.

Следобеда на горската пътека в местността Св. Илия в региона на с. Голешово, бяха открити телата на 33-годишния А.Г. и 64-годишния В.Д. - и двамата чиновници в горското стопанство. Екипите на полицията и незабавна помощ са установили гибелта на двамата мъже . Третият потърпевш - 47-годишният С.К., в тежко положение е признат за лекуване в " Пирогов ".
Източник: news.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР