МВР разширява периметъра на издирването на заподозрения за убийството на

...
МВР разширява периметъра на издирването на заподозрения за убийството на
Коментари Харесай

МВР евакуира близки на издирвания Стоян Зайков, разширява периметъра на търсене

МВР уголемява периметъра на издирването на обвинения за убийството на 38-годишна жена в Костенец Стоян Зайков, разгласи министърът на вътрешните работи Младен Маринов.

Паралелно с това е обезпечена отбрана на вероятно застрашени лица - хора от фамилния кръг или такива, с които е имал разногласия в предишното. Те са изведени от Костенец, осведоми още Маринов.

„ Сигурността в действителност е скъпо нещо. Но ние сме длъжни да защитим жителите и да издирим причинителя на тежкото закононарушение “, коментира вътрешният министър.

Запитан дали е известно на кого принадлежи откритото оръжие, Маринов отговори, че експертизите за ДНК профили към момента не престават. „ Към момента не можем да твърдим, че това е оръжието, с което е осъществено второто ликвидиране “ (това на братовчеда и комшия на Зайков, чието тяло бе открито няколко дни след убийството на някогашната партньорка на обвинения - б.р.).

Министерство на вътрешните работи получавало доста сигнали за вероятно местоположение на търсения, включително и злонамерени. ревизират се обаче всички.

" Искам да прикани да не се пускат злонамерени сигнали “, сподели още вътрешният министър.

Беглецът следи развиването на интервенцията по издирването му, сигурни са от полицията. Вероятно слуша новините по радио, което от време на време включва. Не е изключено да има и помощник, въпреки до момента да не е търсил никого от околните си.
Източник: offnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР