МВР излезе с подробности за инцидента, който затвори днес международен

...
МВР излезе с подробности за инцидента, който затвори днес международен
Коментари Харесай

МВР излезе с подробности за мелето на Е-79 край Смоляновци

МВР излезе с детайлности за случая, който затвори през днешния ден интернационален път Е-79 сред Монтана и Видин. Оказва се, че не става въпрос за верижна злополука, а са конфликт сред два тира.
Както BulNews.bg заяви, произшествието е станало към 6.20 часа сред селата Смоляновци и Белотинци. 35-годишен водач от Пазарджик управлявал влекач „ Даф “ с благоевградска регистрация с посока на придвижване към Монтана. Заради несъобразена скорост тежката машина се поднесла на заледения асфалт и се натресла в спрелия пред него тир „ Рено Премиум” с видинска регистрация и лидер В.В. на 53 години от Видин.
Вследствие на злополуката са нанесени голям брой материални вреди по камионите. 39-годишен пасажер от Пазарджик е превозен към монтанската болница, където е настанен за лекуване с данни за породена лека телесна щета – порезна рана на стъпалото на левия крайник, без заплаха за живота.
Двамата водачи са тествани с техническо средство за приложимост на алкохол, като пробите са негативни. Местопроизшествието е посетено от оперативно-следствена група. Извършен е оглед и е формирано досъдебно произвеждане.
Инцидентът блокира изцяло трафика по натоварената права и всички МПС бяха пренасочвани по обходни направления, до момента в който профилирана техника изтегляла тировете. Към 14 часа придвижването е възобновено.
Източник: bulnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР