МВР – Демерджиев по bTV: В този автобус пътуват 47 лица,

...
МВР – Демерджиев по bTV:
В този автобус пътуват 47 лица,
Коментари Харесай

Истината за некадърността и непрофесионализма в МВР се подменя с мантрата – саможертва и героизъм 


Министерство на вътрешните работи – Демерджиев по bTV:

В този рейс пътуват 47 лица, измежду които има дами и деца. Полицаите са видели това и значително е лимитирало опциите им рейсът да бъде спрян безвредно. Много постоянно обичайните способи като шипове и сходни могат да доведат до тежка злополука и доста починали в рейса. За да предпазят живота на пътните служителите на реда са рискували и за огромно страдание са изгубили своя личен живот.

===

Има нещо извратено в това истината да бъде опакована в мелодраматични внушения за надали не осъществено „ мъжество “ от страна на починалите служители на реда, и да бъде сменена с безусловно непрофесионални внушения, като тези на министъра на Министерство на вътрешните работи Демерджиев.

Очевадно е, че и тоя не знае къде се намира в Министерство на вътрешните работи, само че като не знае и като няма хабер, е по-добре да мълчи или първо да пита тези, които са профита, с цел да не се излага като кифладжия.

Саможертва, подвиг? Това ли е в този момент „ мантрата “ с цел да бъдат замазани безумните гафове на Министерство на вътрешните работи в лицето както на шефовете, провеждали тази „ интервенция “ и гонка и издавали заповедите, по този начин и на безусловно непрофесионално и безумно осъществената „ всеотдайност “ от страна на починалите след това служители на реда?!

Да наречеш „ подвиг “ и „ всеотдайност “ една невъобразима нелепост и нефелност, аргументите за която ПАК не се търсят, а се замазват и то от най-висше равнище в Министерство на вътрешните работи, е низост.

Защото на следващия ден ще има нови нелепи жертви.

Да плещиш нелепости, че „ доста постоянно обичайните способи като шипове и сходни могат да доведат до тежка злополука “ е освен тъпота, само че и засегнатост за длъжността Министерство на вътрешните работи министър.

В ЦЯЛ СВЯТ се употребяват шипове, които постепенно изпускат въздуха и това принуждава лидера да спре постепенно:

ИСТИНСКИЯТ ПРОБЛЕМ Е, ЧЕ Министерство на вътрешните работи НЕ Е ОБОРУДВАНО И ПОЛИЦАИТЕ НЕ СА ОБУЧЕНИ ЗА ТАКИВА СИТУАЦИИ!

Години наред пишем, че Министерство на вътрешните работи е разсипано от всички дотук клоуни Министерство на вътрешните работи министри, които през вчерашния ден дефилираха в ефира на слугинските малките екрани, с цел да дават отново ум, че през днешния ден и последният от тях цъфна по Българска национална телевизия – Рашков. Какви промени е направил, пита мисирката. Ами, някои кадрови промени, капиталните разноски се усилиха със 100% (това значи 0+0 при голяма инфлация), купили били някакви преносими компютри? Увеличили заплатите, не помни отново за инфлацията. Нищо от това не е промяна. Какви преносими компютри, като рухва осведомителната система на КАТ и документите за идентичност. Единствената, която в миналото е била построена и на никой не му идва на ум, че компютрите остаряват морално бързо. Поне климатици да им беше купил, тъй като на жегата стопират. Той няма визия какво е това промяна в Министерство на вътрешните работи.

Години наред като проверяващ публицист познавам от вътрешната страна ИСТИНСКИТЕ ПРОБЛЕМИ НА Министерство на вътрешните работи и те са СТРАШНИ, ПОТРЕСАВАЩИ И ВЕЧЕ БЕЗНАДЕЖДНИ, заради тъпанарите, които слагат отпред на вътрешното министерство.

Пяна ни излезе на устата да обясняваме какво би трябвало да стане в Министерство на вътрешните работи, с цел да може да се върне в релси, без глас останахме да обясняваме, че с плашипутарници клоуни Министерство на вътрешните работи министри Министерство на вътрешните работи тотално умира и резултатите към този момент са налице.

Отново ИСТИНАТА се подменя с глупашки изрази за „ мъжество “ и „ всеотдайност “ на починалите заради НЕФЕЛНОСТ, НЕКАДЪРНОСТ И НЕПРОФЕСИОНАЛИЗЪМ В Министерство на вътрешните работи! И ВИНАТА Е В ОНЕЗИ, КОИТО СА НА РЪКОВОДНИТЕ МЕСТА ВЪВ ВЪТРЕШНОТО МИНИСТЕРСТВО!

Никакъв „ подвиг “ и „ всеотдайност “ не е това! Министерство на вътрешните работи чиновниците не са партизани, нито Матросовци. Всичко, което се случи е плод на тоталното безхаберие, което върлува в Министерство на вътрешните работи и което И ТОЗИ ПЪТ ще бъде заметено под килима на гърба на починалите – с помпозни рецитации и траурни слова.

Отвратително.

Веселина Томова

afera.bg
Източник: barometar.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР