Музиката и тренировките вървят ръка за ръка, а спортистите знаят

...
Музиката и тренировките вървят ръка за ръка, а спортистите знаят
Коментари Харесай

Powerbeats Pro извеждат тренировката на ново ниво

Музиката и тренировките вървят ръка за ръка, а спортистите знаят това най-добре. Затова и мъчно ще намерим спортист, който да не слуша музиката, която го стимулира да се показа по-възможно най-хубавия метод, преди, по време и след подготовка.
 Powerbeats Pro, Beats by Dre и заслужават ли цената си новите слушалки
Заслужават ли новите Powerbeats Pro цената си

И по-добри ли са от AirPods 2

Powerbeats Pro пък претендират, че са най-хубавият избор за тези случаи. Вече обърнахме внимание на новите слушалки на Dr. Dre, които, несъмнено, са безжични, с цел да обезпечат оптимален комфорт по време на подготовка.

Публикация, споделена от Beats by Dre (@beatsbydre) на Апр 3, 2019 в 12:01 PDT

И тъй като са предопределени за спорт, Powerbeats Pro са устойчиви на намокряне с вода или пот. Батерията им пък би трябвало да стигне за до девет часа. А със специфичната кутийка единствено за пет минути можем да се сдобием със заряд за още час и половина.

Публикация, споделена от Beats by Dre (@beatsbydre) на Апр 3, 2019 в 10:41 PDT

Потребителите на iOS могат да управляват музиката с гласова команда, като е задоволително да изрекат " Hey Siri ". Тези на Android пък би трябвало да натиснат специфичното бутонче на слушалките, с цел да могат да сменят песните си.

Публикация, споделена от Beats by Dre (@beatsbydre) на Апр 15, 2019 в 10:48 PDT

Слушалките към момента не са пуснати в продажба, само че това се чака напълно скоро, а по отношение на цената тя също е много добра - 249.95 $ .
 Безжичните слушалки са рискови за здравето ни
Безжичните слушалки са рискови за здравето ни

Вече не сме толкоз разчувствани за новите AirPods

Обръщаме внимание още веднъж към Powerbeats Pro, тъй като беше публикуван и първият рекламен клип. В него виждаме звезден тим от спортисти, които ни демонстрират по какъв начин слушалките влизат в деяние. Сред познатите лица са Леброн Джеймс, Серина Уилямс, Летисия Буфони, Одел Бекъм, Антъни Джошуа, Бен Симънс, Еден Азар и други.
Източник: lifestyle.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА



Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР