Музикантка съди Бионсе и я обвинява, че използва "екстремни магии",

...
Музикантка съди Бионсе и я обвинява, че използва "екстремни магии",
Коментари Харесай

Обвиниха Бионсе в черна магия и заклинания

Музикантка съди Бионсе и я упреква, че употребява "екстремни вълшебства ", с цел да следи и управлява финансите ѝ, съобщи БГНЕС. Кимбърли Томпсън споделя, че е работила като барабанист в групата на звездата в продължение на 7 години. Музикантката желае ограничаваща заповед против певицата.

Тя твърди, че по някаква причина Бионсе почнала акция на тормоз против нея, която включва "екстремно магьосничество, тъмна магия " и "магически заклинания на полово принуждение ". Тя твърди също, че певицата е умъртвила котето си. Томпсън счита, че Бионсе записва телефонните ѝ диалози и управлява финансите ѝ.

Не е ясно за какво дамата има вяра, че певицата прави всичко това във връзка с нея. Томпсън фактически в миналото е била барабанистка, която е работила дружно с Бионсе като част от женски състав.

Тя също по този начин е издала няколко свои лични албума и е свирила с The 8G Band. Искането на Томпсън за краткотрайна ограничаваща заповед във връзка с Бионсе беше отхвърлено от арбитър, най-вероятно заради нелепите празнословия за магьосничество.

Източник: БЛИЦ
Източник: slava.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР