Музикантите се връщат с големи впечатления и преживявания от едно

...
Музикантите се връщат с големи впечатления и преживявания от едно
Коментари Харесай

Групата "Jeremy?" ще подгрява "Arctic Monkeys" на концерта им в Бургас

Музикантите се връщат с огромни усещания и прекарвания от едно пътешестване до екзотичните страни преди месеци. “Jeremy? “ ще бяха единствената тайфа от България, която беше част от фестивала " Expo Beats Festival " на Световното ревю ЕКСПО 2020 в Дубай.
Групата е свирила навън на концерта през октомври, който е „ може би най-голямата сцена, на която са свирили до в този момент “.

Най-новата ария на групата е “She “, те я намират за “нужна “, “откровена “, “мощна балада “ и “много подобаваща за сантименталната им натура “, “лек калифорнийски лъх “, “усещане за независимост, само че и за потиснатост “.

Видеоклипът към песента ще се излъчи публично тази седмица, в събота 16 април, като забавното е, че в столичния клуб “Строежа “ групата ще изсвири и самата ария онлайн пред аудитория.

Любопитно е, че бандата е записала първите си два сингъла “Fake Fruits “ и “Hope “ във второ студио на БНР, имат над 1 000 концерта, като огромна част са отвън България и два албума зад тила си, като третият излиза след два месеца.

Те ще изненадат своята аудитория с концерт в Зала 1 на НДК на 22 ноември 2022 година

Най-интересното е, че “Jeremy? “ са определени за подгряваща група на концерта на " Arctic Monkeys " на пристанището в Бургас на 12 август 2022 година Те са огромни почитатели на " Arctic Monkeys " и са правили два концерта, на които са изпълнявали единствено техни песни.

Музикантите остават близки макар компликациите през годините и не престават да работят по доста проекти
Източник: bnr.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР