Музикантите от „Шоуто на Слави“ пяха и танцуваха във варненски

...
Музикантите от „Шоуто на Слави“ пяха и танцуваха във варненски
Коментари Харесай

Потрес! Хората на Слави се изгавриха с траура във Варна

Музикантите от „ Шоуто на Слави “ пяха и танцуваха във варненски клуб в нощта на черния 15 август, когато две деца изчезнаха в морето край вълнолома в морската столица, научи единствено Hotnews.bg. Трагедията спря незабавно тържествата за празника на града. Отменени бяха както празничната заря от 23.30 часа, по този начин и огромният концерт с присъединяване на Папи Ханс, румънците от „ Моранди “ и още техни сътрудници. Сцената на пристанището, която трябваше да посрещне звездите в 21.00 часа, бе разкостна неотложно, а голямата аудитория си потегли безмълвно, молейки се за спасението на хлапетата.



Час и половина по-късно, на метри от мястото на нещастието, Борис Солтарийски, Невена Цонева, Гъмзата и балет „ Магаданс “ започнаха с кючеците и гьобеците, видя единствено Hotnews.bg.



Въпреки че на плаката за извявата на хората на Слави ясно бе написано, че музикантите означават празника на Варна, те не изглеждаха изключително опечалени от ужасяваща преживелица край вълнолома. Не откриха и за нужно да анулират проявата си, сходно на поп изпълнителите от сцената на пристанището, макар че формален печал в града не бе разгласен.

Източник: hotnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР