Музиканти стартираха в подкрепа на столичния клуб Терминал 1, който

...
Музиканти стартираха в подкрепа на столичния клуб Терминал 1, който
Коментари Харесай

Музиканти с подписка срещу затварянето на Терминал 1

Музиканти стартираха в поддръжка на столичния клуб " Терминал 1 ", който се планува да затвори порти на Нова година, а финалното събитие да е на 31 декември. Причината за това неприятно решение е, че притежателите на самото място, където се обитава клубът, желаят да го употребяват за други цели.

М, че клубът следва да затвори, като показа, че не е било реализирано съглашение за удължение на контракта за наем, макар дългите договаряния със притежателите.

Сега музиканти, изнасяли концерти в клуба, се афишират против затварянето на круба с зов да се даде нов късмет на " Терминал 1 ". Инициатор на петицията под надпис " Клуб Терминал 1 ", с цел да останем! " е фронтменът на група Jeremy? Ерсин Мустафов.



" През годините Терминал 1 даде сцена, вяра и смисъл както на публиката, по този начин и на над 150 актьори от България и чужбина. Превърна се в дом, който еднообразно ласкаво приема ъндърграунд и одобрени, местни и международни актьори от съвсем всички жанрове.

Терминал 1 е и мястото, на което идват непосредствено от летището чужденците, които търсят последователност сред другите култури и място, което да припознаят като част от европейската, а и международната клубна сцена. Остров на интернационалност, на мира, че има една точка в София, където си европеец, жител на света, който и вкъщи има къде да се забавлява като в Берлин или Лондон ", споделят създателите на петицията.

" Терминал 1 е артикул на задълбочено проучване на музикалната сцена на развитите пазари и съумя да вкара практики, повлияни от едни от най-популярните клубове в Европа и по света. Терминал 1 е повода да сме тук. Да оставаме. Затова и Терминал 1 би трябвало да остане, тъй като няма опция като идея, бранд и позициониране.

Като гражданско общество, обединено от споделени хрумвания и полезности, имаме вяра, че имаме задача да се застъпим интензивно за опазването на Терминал 1, както сме виждали доста пъти да се случва с сходни подиуми по света. Ако вярвате, че Терминал 1 е значим за развиването на града ни, на сцената в България и на общността ни, подкрепете и разпространявайте тази петиция и зов да запазим клуба си тъкмо там, където е към този момент 9 години ", приканват подкрепилите подписката.

В събота, 10 декември, музиканти се събират в " Терминал 1 ", с цел да поддържат клуба и екипа. 
Източник: lupa.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР