Музикантът политик Светльо Витков разказа, че в събота вечер едва ...

Музикантът политик Светльо Витков разказа, че в събота вечер едва

Музикантът Светльо Витков оцеля в жестока катастрофа на Околовръстното

Музикантът политик Светльо Витков описа, че в събота вечер едвам не е изгубил живота си в тежка злополука в столицата до пробива на Околовръстното под кръговото за "Драгалевци ".

Автомобилът на Витков бил връхлетян от джип Мерцедес с млад водач, който съгласно музиканта е карал с най-малко 160 км/ч. Двете коли се влачили към 300 м. Последвали удари в мантинелата и в стената на тунела.

Като по знамение никой не не потърпевш съществено. След идване на полицията и Бърза помощ, били формирани протоколи и младият водач си тръгнал. Витков е засегнат, че един безконтролен водач елементарно се прибира у дома без глоба, в случай е могъл да отнеме човешки животи. Той упорства за по-тежки санкции за рисковите водачи.

В момента основателят на легендите "Хиподил " и "Светльо and the Legends " е претендент за държавен глава.

Ето по какъв начин Витков разказва случая:

Дами и Господа,

Събота в среднощ, карайки със съобразена скорост от към 80км./ч, поради пътната конюнктура, колата, в която се возих, бе връхлетяна от друга машина с гневна скорост:

Удар откъм гърба, завъртане, удар в стената, още веднъж въртене и удар в мантинелата, нов удар странично от същата машина, ново въртене и удар в стената.
Около 300 метра удари, въртене и влачене… и 5 метра смляна мантинела.

Това, че не бях с колан и бях спуснал леко седалката обратно, в тази ситуация, ми избави врата от строшаване, само че изхвърчах обратно в тавана, след това паднах някъде на задната седалка, след това отново в тавана и не знам още къде...

Тъкмо си помислих, че всичко свърши и последва нов мощен удар, при който съумях да се запъна с ръце и крака… мина цяла безкрайност до момента в който всичко свърши с удар в стената.

Оцеляхме по знамение. Без забележими тежки пострадвания.

След като съумях да изляза, видях бял джип Мерцедес ML и един юноша, който се вайкаше и споделяше, че си е блъснал главата.

Идеше ми да го разкъсам на части, само че се въздържах. Обясняваше несвързано по какъв начин му отказали спирачките…

На влажен път, при температура 5 градуса, покрай замръзване, да караш най-малко със 160 км. в час., при ограничаване 80 и да удариш кола в междинната лента…
Сигурно е от спирачките, а наглецо?

Следва: Обаждане на 112 с упоменаване, че няма жертви. От КАТ дойдоха бързо, знаейки, че сме живи, само че с удивление, че сме без контузии, свършиха професионално работата, а колата за спешна помощ дойде за 10-Тина минути. Никакви забележки към КАТ и Бърза помощ. Респект.

След към час и половина протоколи, тестове за алкохол, застраховки, пътна помощ и т.н…

Младежът, водач на джипа, си потегли с бодра стъпка.

Искам да Ви попитам, уважаеми,

по този начин ли си потегля един човек, евентуален палач? С протокол от ПТП и застраховка, с която ще се изплатят смачканите ламарини, които нямат никаква цена спрямо човешки животи, които по знамение не е лишил?

Вчера бях аз, а на следващия ден може да сте вие, вашето дете или родител, или всички дружно!

Няма опрощение за такова държание на пътя!

Младежи и девойки с мощни коли, които се усещат крале на пътя и могат да опитат да убият всеки, който им се изпречи, а, в случай че не успеят… да си тръгнат необезпокоени и безнаказани, в случай че няма тежки контузии или починали???

Ето по тази причина не претърпявам чалга-мутренската просвета, тъй като сътвори такива “герои”: надути, нагли и безотговорни същества, без почитание към чуждите права и живот!

Така че стоя с цялото си създание зад идеята:

Да няма такива евентуални убийци по българските пътища и смяна в закона за движение по пътищата, която да е безмилостна към такива.

Именно, тъй като пребивавам нов живот от през вчерашния ден, Благодарение единствено на Божията благосклонност, може би по тази причина съм непокътнат жив: Заради идеите и борбата… тъй че, няма да има отричане!/ offnews.bg

Източник: skandal.bg