Музикантът Калин Вельов може да се окаже депутатът с най-кратък

...
Музикантът Калин Вельов може да се окаже депутатът с най-кратък
Коментари Харесай

Барабанистът-депутат Калин Вельов - войник на ГЕРБ за един ден

Музикантът Калин Вельов може да се окаже депутатът с най-кратък мандат в това Народно заседание. Вельов се закле като депутат от ГЕРБ в петък, откакто Джема Грозданова напусна Народното събрание. Ако обаче финансовият министър Владислав Горанов се върне на депутатската банка, то точно Вельов ще би трябвало да му отстъпи мястото си в парламентарната група на ГЕРБ.
" Първият ден беше добре, мина умерено. Времето е пред нас. Новината пристигна изненадващо, тъй като аз имах упования да стана част от ГЕРБ преди близо 4 години и бях позабравил. Сега ми е смешно, доста хора са не запомнили, че съм бил кандидат-депутат и в този момент им пристигна като гръм от ясно небе. Не съм размишлявал доста за това, тъй като от доста години поддържам ГЕРБ, само че също съм ги и подлагал на критика за някои нередности. Но съм им съподвижник и в този момент в този сложен миг не бих се завъртял котешки ", показа той малко откакто се закле.

" Смятам, че е заслужено и е доста належащо да обърнем внимание на културата през тази мярка ", сподели той в Народното събрание през днешния ден. И може би това е първото и последното му изявление като народен представител.
Източник: frognews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР