Музикантът е в ареста. Заловен е по сигнал на майката40-годишният

...
Музикантът е в ареста. Заловен е по сигнал на майката40-годишният
Коментари Харесай

Учител от Казанлък, обвинен, че насилвал дъщеря си 3 години

Музикантът е в ареста. Заловен е по сигнал на майката

40-годишният музикант, диджей и някогашен преподавател Стоян Владев е мъжът, който е задържан и упрекнат, че е изнасилвал личната си щерка цели 3 години - от май 2016 година до февруари 2019 година Сега детето е на 13. Ако бъде приет за отговорен по това обвиняване, Владев може да бъде наказан на затвор до 8 години.

Сигнал за закононарушението в полицията в Казанлък подала майката на момиченцето. Тя и биологичният татко на детето живеели преди време на фамилни начала, само че се разделили. Стоян бил признал бащинството си над момиченцето и поради това с решение на съда имал право да бъде дружно с дребната през почивните дни. Какво е правил с нея през това време занапред ще се обяснява в детайлности, само че порасналата към този момент тийнейджърка усетила, че това не е детска игра, както го представял татко й. Споделила с майка си, на която й трябвало малко време, с цел да се освести от чутото и да го осъзнае, преди да заяви в полицията.

И двамата родители на насилваното момиченце са музиканти. Стоян, който има висше музикално обучение от академията в Пловдив, даже за малко преподавал музика в казанлъшко учебно заведение. Познат е обаче повече като ресторантски музикант - свирел на йоника, а майката на детето била певица.

От няколко месеца арестуваният мъж бил регистриран адресно в близкото до Казанлък село Дунавци, където родителите му наскоро купили къща. В селото споделят, че той рядко се мяркал там.

От прокуратурата оповестиха още, че до момента в хода на следствието са разпитани очевидци, в това число и момиченцето, което в качеството си на очевидец е дало показания плед арбитър. Събрани са писмени доказателства, назначени са и две сложни психолого-психиатрични експертизи, чийто обект на проучване ще бъдат обвиненият и потърпевшото момиче. Предстоят още разпити на очевидци, които разполагат с информация за осъщественото действие, ще бъде направена и здравна експертиза. Срокът за следствие е двумесечен, само че при нужда той може да бъде продължен.

В края на предходната година към Коледа също в Казанлък нашумя сходен случай с различен Стоян - Стоян Ганчев, също преподавател, само че по математика. Тогава 67-годишният мъж бе упрекнат, че в качеството си на учител е блудствал с 12 ученички, като се е възползват от тяхното състояние на взаимозависимост по отношение на него. 11 от децата тогава се оказаха на възраст сред 12 и 14 години, единствено една от девойките бе на 16. Делото по този случай към момента е в съда и не е приключило. /24chasa.bg
Източник: dnesplus.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР