Музикантът Димитър Ковачев-Фънки безспорно е един от хората с най-много

...
Музикантът Димитър Ковачев-Фънки безспорно е един от хората с най-много
Коментари Харесай

Фънки, Луна и шеф Петров – скандалджии No.1 в риалити форматите

Музикантът Димитър Ковачев-Фънки несъмнено е един от хората с най-вече кавги в риалити формати зад тила си. 

Въпреки близката си дружба с артиста Константин, лекият род продължава да нервира от време на време Фънки, който напълно скоро още веднъж сподели своята нетърпимост към чалгата. Повод за скандал  в „ Като две капки вода “ стана осъществяването на Рафи, който трябваше да се превъплъти в облика на Азис и да извърши неговата ария „ Сен Тропе “. След осъществяването Фънки  демонстративно напусна мястото си и съобщи своите отрицателни усеща, а по-късно Азис се обиди от реакцията му и го упрекна в расизъм и пренебрежение към творчеството му.

Във ВИП Брадър Ковачев още веднъж имаше спорове, само че единот най-запомнящите се остана този с ТВ водещия Къци Вапцаров. Двамата имаха задявка във връзка на която музикантът написа комичната ария „ Кацамун “, изпълнена от група „ Черно було “.

Скандали се вихриха сред готвача началник Петров, дизайнерката Mегз и фолк певицата Мария.

Тримата завъртяха доста кавги по време на престоя си в къщата на „ Биг Брадър “ през 2017 година. Още първите дни Мария и началник Петров кръстосаха шпаги. Мария се дразнеше на непрекъснатото крещене на избухливия готвач. Тя го атакува на тематика специалности и развиване, след което дизайнерката Миглена Каканашева се включи в отбрана на кулинаря. Подходът на миньончето остана неизменен и тя стартира да ругатни Мегз в  професионален аспект на база качеството и цените на тогавашния й бранд. Спорът се нагорещи, когато Миглена косвено разгласи певицата в проституция. В последна сметка Мария се сдобри с Петров и макар че разногласията посред им продължаваха да стават все по-чести и все по груби, двамата постоянно заравяха томахавките след някой различен час.

Скандал стана и откакто Джулиана Гани разкри, че майка й е пътувала дружно с дизайнерката Мегз и нейната майка. Според думите на Гани Миглена си е разрешил да се държи неуважително с майка си и да я удря по време на пътуването. Разказът  на русокоската доближи до ушите на самата Mегз, която изиска сметка с толкоз експанзия, че накара плеймейтката да стартира да й налита на пердах.

Тото и футболистът Даниел Златанов трансформирали се в доста близки другари с помощта на формата, бяха подготвени да се сбият с устатия готвач началник Петров, отправяйки му закани и засилвайки се нападателно към него.

Претенции за дразнител номер едно в историята на „ Биг Брадър “ има и гримьорът Валентин Кулагин. Той продължи своите различия с плеймейтката Нора Недкова, почнали още по време на взаимното им присъединяване в  „ Черешката на тортата “. Гримьорът възобнови обидите към русокоска та на тематика разсъдък и визия. След напускането на Нора той потърси идващ участник, който да захапе и се  спря на Диона, разказвайки, че е спала с чернокожи мъже. Караниците донесли сълзи от страна на прочувствената изпълнителка бързо настроиха останалите участници против Диона.

Гримьорът се хвърли с обиди и към артистът Веселин плачков, който беше подготвен да се нахвърли на пердах на Кулагин. До сходно положение бяха докарани предприемачът Петко Димитров, предизвикан на тематика неустрашимост, рапъра Наско Колев, наклеветен от  гримьора за скришен обект на полови мисли от доста по старата журналистка Мира Добрева, както й изпълнителя Папи Ханс, който Валентин Кулагин назова още Пепа Транс, воден от убеждението, че някогашният другар на Дари е прикрит педераст.

Сред дамите за първа скандалджийка из риалити форматите състезание държи Луна. Изпълнителката съумя да се скара с всичките съквартиранти и в двете си участия във „ ВИП Брадър “, като жестоко се сдърпа с Фънки, Динко, Ернестина Шинова, Светлана Гущеров, Кичка Бодурова и Людмила Захажаева. Скандалите тя вдигаше въз основата на своя ВИП статут, отказвайки да мие чинии и да чисти къщата.

Един от най-големите кавги във „ ВИП Брадър “ ще остане този сред Людмил Иларионов-Люси и плеймейтката Моника Валериева. Разпрата сред тях пламна когато Люси я набеди за компаньонка, чудейки се от кое място това момиче без висше обучение, съществено специалности има пари да обикаля света и да кара Бентли. След редица сълзи от страна на Моника, незабавно след шоуто тя заведе дело против Люси за клюка. Пет години по-късно Валериева не можа да потвърди, че не е екомпаньонска, а съдът оневини Людмил Иларионов.

Фолк певицата Емануела заведе против гримьора Цецо Андреев, само че то бе прекъснато от съда поради редовно отсъствие на двете страни. До съд се стигна, откакто гримьорът и изпълнителката няколко пъти влизаха в люти разправии под покрива на къщата. Андреев я упрекна, че е развела  не един и двама известни мъже, до момента в който тя го упрекна за наркоман. Интересното е, че преди шоуто двамата бяха близки.

С грозни изцепки в ефир се регистрираха и ветераните в сестрата - дует Ритон и колежката им Кичка Бодурова. Кичка Бодурова разкри, че в началото са имали спогодба да се поддържат в шоуто, само че Катя от Ритон отхвърли. По-късно Кичка атакува дуета принизявайки музикалните им триумфи. В  друга препирня в къщата,  Здравко не си сдържа нервите и назова Кичка кукумицин, писа „ Телеграф “.
Източник: hotarena.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР