Музикалният фестивал "Островът и приятели" ще се проведе на 1

...
Музикалният фестивал "Островът и приятели" ще се проведе на 1
Коментари Харесай

Музикален фест на остров Св. Анастасия на 1 септември

Музикалният фестивал "Островът и другари " ще се организира на 1 септември на остров Света Анастасия. Свежа музика, доста танци и приказни морски пейзажи ще посрещнат гостите. На сцената ще се изявят тайфа "Дел Падре ", Деси лайв бенд, а диджей Вагабонд ще нажежава пристрастеностите с отличен асортимент от зареждащи сетове, научи ДУМА от Деси Монова, пиар специалист.
След съвсем 10 години на родната сцена, "Дел Падре " се утвърди като група с самостоятелен жанр и непрекъснато търсене и разбъркване на разнообразни музикални култури, чийто нов "прочит " се трансформира в самобитно странствуване в света на музиката. Този път пътешествието на групата е по море. А какво са подготвили изобретателните музиканти Христо Коликов (Падре), Цветан Андреев и Симеон Иванов от групата, ще схванат всички, които станат част от приключението. По традиция бандата ще е на сцената с гост-приятел - Сани на перкусии.
Деси Андонова от "Фючър потрес " ще добави цветната конюнктура с чил сесии, изпълнени с доста романтика и магнетизъм. Деси ще е в компанията на обичани свои музиканти - Божидар Василев (тромбон, синтове), Димитър Горчаков (пиано) и гост-приятел Стефан Цеков на барабани.
Домакините на остров Св. Анастасия са се погрижили и за кулинарната приятност на гостите. Присъстващите ще могат да похапнат пресни морски ястия в бистро "100 години обратно ", да опитат от изкусителните чайове с билки от острова в "Лекарна " или да отпият бързи напитки в "Бара против фара ".
Билети за фестивала "Островът и другари " може да бъдат купени на място от Магазия 1 на бургаското пристанище от 15 ч. на 1 септември, след предварителна резервация на телефон 0882 004 124. В взаимозависимост от броя на другарската компания пропуските са на цени от 50 лева (1 човек), 90 лева (2 души), 160 лева (4 души), 350 лева (10 души). Цената включва двупосочен билет за транспортен съд до остров Св. Анастасия, както и вход за музикалната стратегия. При предпочитание на острова могат да дебаркират яхти и лодки против 3 лева на пътник, слизащ на острова, и 30 лева билет за концерта - на място. За деца до 7 години се заплащат единствено 3 лева за пътуването с транспортен съд. Той отплава в 17 ч. от морска гара Бургас, а на връщане - в 23 ч.


"Фючър потрес "

Източник: duma.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР