Музикалните награди на 2022 са точно зад ъгъла и вече

...
Музикалните награди на 2022 са точно зад ъгъла и вече
Коментари Харесай

Lizzo се готви за MTV Music Awards

Музикалните награди на 2022 са тъкмо зад ъгъла и към този момент е ясно кой ще пее на сцената на предстоящата гала. Lizzo , Jack Harlow , BLACKPINK и Måneskin са част от оповестените реализатори, които ще озвучат Prudential Center в Ню Джърси в неделя, 28 август.

Специалното телевизионно предаване ще бъде излъчено по MTV. Новата група се причислява към авансово оповестените реализатори Anitta , J Balvin , Marshmello x Khalid и Panic !
 16 авг 2022 | " Демократична България " се записва независимо за изборите, макар упованията за коалиция с „ Продължаваме...
Lizzo отбелязва доста добра година в кариерата си с четири номинации. в това число Изпълнител на годината и Песен на годината. За церемонията тази година, обаче тя се готви с изключително неспокойствие тъй като и следва да извърши песента 2 Be Loved, част от нейния нов албум.

След миналогодишното незабравимо осъществяване на INDUSTRY BABY с Lil Nas X, Джак Харлоу е подготвен за епично завръщане на сцената на видео музикалните награди за първото си соло осъществяване. Харлоу тази година е с рекордните седем номинации, в това число за две от най-големите награди на вечерта – Видео на годината и Изпълнител на годината.

И още...
Източник: momichetata.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР