Музикални сензации на тази година няма да липсват. За да

...
Музикални сензации на тази година няма да липсват. За да
Коментари Харесай

Silas Short, Hayes -

Музикални сензации на тази година няма да липсват. За да подсилим още повече очарованието на фестивала, поканихме най-новото попълнение на фамозния лейбъл Stones Throw - SILAS SHORT . Той ще се качи на сцената преди паметните CHILDREN OF ZEUS и AKUA NARU на 26-ти юни , на Арена София (Колодрума) в Борисовата градина. В същия ден единственото българско присъединяване ще е на неотдавна нашумялото дуо Молец .

Любимците на родните меломани Hayes & Y още веднъж ще оглавят един от дните на фестивала, а точно 25-ти юни , на Арена София . Към тях и към този момент оповестените Lola Marsh ще се причислят Dead Men’s Hat и най-младото попълнение в програмата Vianne .

Нова Зеландското дуо ACRILLICS пък ще се включи с DJ set, с цел да закрие вечерта на 24-ти юни в, когато ще слушаме Kake ?, The Kobras и Нова Генерация . А към Lunikk , Babe Sila и Dena , които ще забележим на 23-ти юни в клуба, се включва и надарена изпълнителка YANA .

SILAS SHORT е артист и музикант роден в Милуоки, основан в Чикаго, който продуцира своя лична музика, синтезирайки въздействия от соул и типичен R&B. Пътят, който Silas Short извървява до издаването на музика е меко казано сложен. На 19г. чупи кост в лявата си ръка, а лекарите му споделят, че в никакъв случай повече няма да може да свири на китара. Твърдо решен обаче, че това не може да се случи, Сайлъс продължава да свири контузен, до момента в който не се възвръща изцяло. Впоследствие развива собствен личен жанр на свирене на китара, който кръщава „ Liquid-Style “. В момента Сайлъс е на 25 години и се надява да донесе обич и ентусиазъм на всички със своята музика.

ACRILLICS - През септември 2016 година Роб Аткинс (Уелингтън, Нова Зеландия) и Андро Матюсън (САЩ/Шотландия) се срещат в Университета в Отаго, Нова Зеландия. Те основават Acrillics за да основават електронна музика, която съчетава голям брой жанрове с техния междукултурен генезис, да основат неповторим тон без рестриктивните мерки на една музикална категория. От основаването си Acrillics не престават да пускат песни на Mad Zoo, Tribal Trap, Electric Hawk и Noiseporn. Били са хедлайнери на голям брой събития и са се изявявали тук-там по целия свят. Подгрява ли са актьори като Mat Zo, GTA, Josh Pan, LouieLastic, AFK, Svdden Death и Shaun Frank.

VIANNE е едвам на осемнадесет години, само че гласът й съдържа мъдростта на актьор, два пъти по-възрастен от нея. Българо-американската певица и създател на песни Виан Игнатов е родена в Тусон, Аризона. Тя прекарва детството си, пътувайки сред България и Съединените щати. Музиката се трансформира в неин непрекъснат сателит през тези години на образуване като се потапя във всичко - от съвременен електро-поп и r&b до типичен соул и джаз. На тринадесет години тя взема решение да се отдаде напълно на музикалната си кариера. До шестнадесетгодишна възраст събрира над милион стриймове за дебютния си сингъл „ Drop Dead “. Оттогава гениите на VIANNE разцъфтяват със забележителни темпове. Нейното надълбоко персонално писане на песни и впечатляващи качества на пианото й печелят приемането в влиятелния Британски и Ирландски институт за съвременна музика в Лондон, както и публично присъединяване в SXSW през 2022 година

Dead Man`s Hat се появяват на родната сцена при започване на 2015 година През март 2016 година издават дебютния си сингъл „ След среднощ “, който бързо набира известност и оглавява класацията „ Топ 40 на България “ на Българска национална телевизия. През 2017 година излиза вторият им сингъл „ Малки коли ”, който доближава до второ място в класацията „ Топ 20 ” на БНР. През 2019 година издават дебютния си албум „ Emotional Shortcut “, продуциран от главните членове на групата Раджа ЕлМадхун и Илияна Георгиева. Следват участия на фестивали като Kapana Festival, Sofia Breates Fest, Sofia Film Fest, One Design Week, The Bridge Fest US4BG, Radio Park Fests и доста други. На 11 март 2022г. Dead Man`s Hat издадоха новото си EP „ Never Gonna Let You Go “.

YAИА е надарена млада изпълнителка, която издава първия си сингъл “Без заплаха ” при започване на 2021 година. След излизането му, стартира работа по независим албум, който излиза края на същата година, а в това време става част от планове като “ВАКУУМ ”, “Цех меланхолия ”, “Labyrinth of the subconscious ” и други, които ще можете да чуем скоро.

за второто издание на могат да бъдат открити в мрежата на Eventim и партньорските каси на цена от 40лв. за един ден и 60 лева за двата фестивални дни, 25-ти и 26-ти юни 2022 , на Арена София . Поради ограничавания потенциал, билетите за 23-ти, 24-ти в ще бъдат единствено еднодневни.

Събитието се организира с поддръжката на СТОЛИЧНА ОБЩИНА и МИНИСТЕРСТВО НА КУЛТУРАТА .

За повече информация и всички вести към може да следите  и

Източник: offnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА

ОЩЕ ПО ТЕМАТА

Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР