Музикалната легенда почина на 16 август 1977 година, но милиони

...
Музикалната легенда почина на 16 август 1977 година, но милиони
Коментари Харесай

Е Това Вече Ни Разби! Елвис Е Жив! Вижте Как Изглежда Днес Кралят На Рока!

Музикалната легенда умря на 16 август 1977 година, само че милиони негови почитатели имат вяра, че към момента е жив. Според не една и две теории на конспирацията, мнозина са уверени, че той е инсценирал гибелта си.

А в мрежата към този момент се появяват даже мистификации, за които се твърди, че са доказателства, че Елвис е жив.

Потребител на име „ Сянката “ разгласява фотография в You Tube, за която твърди, че е запечатала облика на краля на рока. На фрагмента се вижда възрастен мъж с брада, шапка и очила, само че както споделя родната полиция за нарушителите – той е толкоз маскиран, че е тотално неузнаваем. Пуснал си е дори и брада, написа разкрития.ком.

Сянката обаче е безапелационен, че това е Елвис и даже е отправил скрито обръщение по време на фотографията. „ Той беше вдигнал двата пръста над лявата страна на главата си като доказателство. В халдейската нумерология числената стойност на V е 9 и се отбелязва като „ доказателство за живота “. Той ни демонстрира, че е жив точно със знака V.

Номер 9 значи „ Жив съм “. Той ни дава знак, че знае, че всичките му почитатели са към него и го следят “, твърди още мъжът.
Някои обаче имат вяра, че сходни изказвания са цялостна нелепост и че Елвис би трябвало да бъде оставен да почива в мир.

Смъртта на Елвис Пресли продължава да поражда легенди и мнозина настояват, че Кралят още е жив. Никой обаче до момента не е разкрил доказателства, в поддръжка на тази доктрина. А фамилията му както постоянно мълчи.
Източник: bradva.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР