Мусала Софт започна приемането на кандидатури за безплатната образователна инициатива

...
Мусала Софт започна приемането на кандидатури за безплатната образователна инициатива
Коментари Харесай

Започна записването за безплатната образователна инициатива на Мусала Софт LEARN FROM THE MASTERS 2018

Мусала Софт стартира приемането на кандидатури за безплатната просветителна самодейност Learn from the masters 2018. Записването за образованията ще продължи до 31 август 2018 година Курсът ще стартира в средата на септември 2018 година и ще продължи до януари 2019 г
Learn from the masters е мастърклас, основан на дългогодишния опит на Мусала Софт в образованието и развиването на ИТ гении. Предназначен е за експерти с базов или без опит в създаването на софтуерни решения, които възнамеряват дълготрайна кариера в региона на осведомителните технологии. Програмата дава нужната постоянна основа и благоприятни условия за необятен набор от софтуерно, професионално и личностно развиване в ИТ като сполучливо комбинира  теоретични познания и на практика образци с съответни технологии.

Курсът е подобаващ за студенти от механически специалности, които са в последните години на своето образование, както и за експерти, приключили къси курсове по програмиране. За улеснение на курсистите, занятията ще се организират отвън работно време и през уикендите.

Програмата включва образование по езиците C, C++, C# и Java. Тя съставлява композиция от теоретични и на практика познания и има за цел да даде постоянна необятна основа за развиване в областта на софтуерните технологии. Успешно завършилите курса ще получат документи, а на подобаващите претенденти ще бъде препоръчано да се причислят към екипа на Мусала Софт.

Всички, подали кандидатури, ще бъдат поканени на осведомителна среща и ще преминат тест за установяване на равнището. Финалистите в подбора ще би трябвало да се явят и на техническо изявление.

Лектори в образованията ще бъдат както потвърдени външни специалисти в образованието по програмиране, по този начин и опитни експерти от екипа на Мусала Софт, които организират профилирани вътрешни тренинги за чиновниците на компанията.
Обучението е квалифицирано от трейнърите на Мусала Софт Мирослав Миронов и Ангел Георгиев. Повече за тях:Мирослав Миронов – софтуерен инженер и специалист образования в екипа на Мусала Софт. Специализиран е в образования в региона на логаритмите, дизайн на код, UX дизайн и мобилни разработки. Той сполучливо споделя уменията си под формата на на практика извършения, води също по този начин и лекции и семинари в Софийски университет „ Св. Климент Охридски “.Ангел Георгиев – преподавател с над 10 години опит, водещ на механически образования, тренинги по „ меки умения “ и продуктови презентации за огромни интернационалните компании. Провеждал е образования в Европа, Съединени американски щати и Азия. От 2012 година насам интензивно развива уменията си по програмиране и тренинг методологиите си. От 2014 година преподава в СофтУни, а от 2015 година интензивно взе участие и в създаването на програмата на университета. Днес той води образования по програмиране за възпитаници и студенти – от първокласници до професионални образования в гимназии и университети. Ангел води и вътрешни образования в Мусала Софт.
Мусала Софт ще се свърже с всеки, показал интерес и попълнил регистрационна форма за Learn from the Masters 2018, с цел да избере участниците в програмата.

За повече информация и кандидатстване http://www.musala.com/training/learn-from-the-masters/ и [email protected]
Източник: kaldata.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР