Mundfish представиха изцяло ново видео към Atomic Heart – една

...
Mundfish представиха изцяло ново видео към Atomic Heart – една
Коментари Харесай

Ново видео към Atomic Heart

Mundfish показаха напълно ново видео към Atomic Heart – една от най-чаканите видеоигри на 2023. Видеото разкрива цялостната история на играта, показва непоказвани до този миг геймплей фрагменти и ни показва великолепието на света, основан от съветското студио.

В началото на предишния век талантлив академик основава технология, която спомага за пробив в роботиката. Благодарение на изкуствения разсъдък, роботите освобождават хората от професионалните им отговорности, заменяйки ги в разнообразни сфери. Колективният неестествен разсъдък се грижи за това те да се развиват, само че идиличността на тази различна версия на Съюз на съветските социалистически републики от средата на предишния век завършва, когато партията показва нова, по-мощна версия на технологията. Както може и да се чака, нещата се объркват. Колективния разсъдък е саботиран, а вашата задача е да оправите нещата. За тази цел пътувате до голям проучвателен център, в който стотици учени и служащи са изгубили живота си, а роботите очевидно са полудели. Но роботите няма да са единствената опасност за вас тук. Ще имате против себе си всевъзможен тип чудовища, мутанти, заложени авансово капани и дори кръвожадни растения. Единствената помощ, която ще имате разполагаем ще е Чарлес, изкуствен интелект, вграден в специфичната ви ръкавица, с чиято помощ ще елиминирате враговете си по всевъзможни изобретателни способи. Ръкавицата обаче може да комуникира с вас, тя знае всичко за носещият я, има знание за света, в който сте попаднали и ще е вашето избавление в най-трудните моменти. Видеото ни показва и друга детайлност. Става дума за времетраенето на главната акция, която както разбираме от гласа зад кадър, ще е в продължение от над 25 часа. Atomic Heart излиза по-късно този месец – на 21-ви, за конзоли и лични компютри.

Коментирайте публикацията в нашите. За да научите първи най-важното, харесайте страницата ни във, и ни последвайте в и или изтеглете приложението на Kaldata.com за, и!
Източник: kaldata.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР