Мултимилионната телевизионна версия на Властелинът на пръстените на Amazon ще

...
Мултимилионната телевизионна версия на Властелинът на пръстените на Amazon ще
Коментари Харесай

Разкриха официалното име на сериала Властелинът на пръстените

Мултимилионната телевизионна версия на " Властелинът на пръстените " на Amazon ще излезе на екран на 2 септември 2022 година, а сериите към този момент си имат публично име. Amazon показа първия филмов откъс на сериала, който е основан на вселената на " Властелинът на пръстените ".

Сериалът се назовава " Властелинът на пръстените: Пръстените на властта " (The Lord of the Rings: The Rings of Power), написа каналът " Stars News " във vbox7.

Новият сериал ще се концентрира върху събитията, предшестващи истинската трилогия, режисирана от Питър Джаксън. Представителите на Amazon Prime пазят в загадка главните сюжетни линии на сериала. Все отново стана ясно, че епизодите ще ни върнат доста обратно в историята, с цел да ни покажат по какъв начин Саурон убеждава Келебримбор и ковачите от Ерегион да основат въпросните пръстени.
свързани новини2545на 05.12.2021
Те са дадени на водачите на елфи, джуджета и хора, а Саурон скрито основава още един пръстен, който има силата да господства над останалите. Сериалът ще сплоти всички истории от Втората ера на Средната земя.

Говори се, че от Amazon са похарчили рекордните 465 милиона $ за първия сезон на поредицата. Очаква се да бъдат снимани пет сезона на сериала, което го прави един от най-скъпите в телевизионната история. Епизодите от първия сезон ще бъдат предавани един път седмично. Работата по втория сезон ще бъде във Англия, а не в Нова Зеландия, както бе до този миг.
Източник: pik.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР