Мултимилионерът Николай Събев е поредният бизнесмен, който зрязва пребогатото си

...
Мултимилионерът Николай Събев е поредният бизнесмен, който зрязва пребогатото си
Коментари Харесай

Ето го мегамилионерът от „Еконт“, дето се „ожени“ за Асен Василев: Амии той като от „Бригада“, бе!

Мултимилионерът Николай Събев е следващият предприемач, който зрязва пребогатото си прехранване, с цел да работи в ползу роду с двамата от Харвард. Петков и Василев се похвалиха, че притежателят на „Еконт“ става част от плана им.

Режисьорът Виктор Димчев обаче направи сензационно разобличаване за генезиса на Събев. Ми той като от кино лентата „Бригада“, бе:

Това не е мутра от края на предишния век, не е човек на службите, няма нищо общо с съветските пазари, нито с мафията, изобщо е един почтен и честен човек. През 1993-та година, до момента в който всички ние оцелявахме с инфлацията, соц-планирането и новите пазарни условия, един търговски шеф в държавното дружество „Параходство българско речно плаване“ открива своя компания, която получава замайващ старт и чудесно развиване.
Днес тази компания се назовава Еконт и тъкмо тази събота вечер същия е разгласен публично като претендент за народен представител от Русе от новата партия на Кирил и Асен.Както самичък той споделя, за малко са щели да го гръмнат, само че той съумял някак да овладее съветския пазар, след това украинския, и някак оживял, с цел да стане през днешния ден главен спонсор на новата държавна компания ПППП, която ще ви оправи.Не, това не е оживял, а спечелил във времето предприемач, който сега ръководи милиарди левове, адресът на компанията му и парите в нея към момента се вливат в съветската стопанска система, от която той е оживял без да са го простреляли.Чете лекции за американски медии, имал е доста избори, оживял е някак и е милиардер.Сега този човек ще ви избави.А вие вярвайте и чакайте „времето за рестарт“, „тихо като мишок“, „готов за оцеляване“.Моля, блейте също по този начин.
Източник: 7dnibulgaria.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА



Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР