Мрачна семейна драма се крие зад привидно щастливото семейство на

...
Мрачна семейна драма се крие зад привидно щастливото семейство на
Коментари Харесай

Мрачна семейна тайна: Ива Софиянска била любовница на свекъра си, преди да се омъжи за сина му

Мрачна фамилна драма се крие зад видимо щастливото семейство на Ива Софиянска и сина на Васил Божков - Антон, разкрива източник на „ Уикенд ”. Оказа се, че приказките за разюздания полов живот на мултимилионера в заточение не са смешка - велинградчанинът, спряган за най-богатият българин, имал къса спекулация с щерката на Стефан Софиянски доста преди хубавицата да срещне неговия правоприемник.

Ива имаше връзки с Васил Божков най-малко година преди да се залюби със сина му. Не съм сигурен дали сред баровеца и глезената дъщеря на някогашния кмет на София е имало серозни връзки или просто са се срещали няколко пъти, само че имаха случка, макар че разликата посред им е 31 години ”, навлезе в елементи нашият източник. Факт е обаче, че откакто Васил Божков схванал, че Антон е станал гадже с Ива, опитал да попречи на връзката им.

„ Васил много се ядоса, когато разбра, че синът му излиза с една от мадамите, минали през спалнята му. Не можеше да понесе мисълта, че е допустимо някой ден това момиче да стане част от семейството. Причината е очевадна - не е обикновено свекърът да е имал нещо със снахата ”, подвига плещи осведоменият с интригата.
Затова и богаташът непосредствено забранил на Антон да задълбочава връзката с аргумента, че за ерген като него има хиляди други девойки, която от коя по-красива. Само че тук предприемачът, който от дълго време навикнал думата му на две да не става, срещнал гневен отпор от личния си наследник - Антон освен се влюби в Ива Софиянска, само че и при започване на юни 2013-а я направи своя законна брачна половинка. Двамата към този момент са родители на две деца - Мая и Васил-младши.

Покрусеният биг необут нямал никакъв потребен ход, с изключение на да се скрие от сватбата на единствения си правоприемник. По-късно в медиите излезе информацията, че българинът, чието положение се прави оценка на над 1 милиард лв., не участвал на купона, тъй като по това време имал нова държанка, с която имали планувано пътешестване.

„ Да, това е правилно, на 2 юни преди седем години Васил Божков в действителност не пристигна на сватбата на единствения си наследник, която събра елита в „ Шератон ”. Тъжната истина е, че Божков се усещаше отговорен за общото си минало с булката, по тази причина и отхвърли да взе участие във веселбата ”, отсече очевидецът на бурните събития.
Мълвата носи, че точно аферата сред Васил и Ива е повода богаташът и до ден сегашен да е в хладни връзки със своя наследник. По тази причина в медиите се прокрадват животоописания за Антон Божков като това: „ Той, за разлика от своя татко Васил, е доста фамилен мъж. Сякаш е по-близък с семейството на брачната половинка си Ива Софиянска, в сравнение с с татко си. Обича да разпуска дружно с тъста Стефан и тъщата Алиса и другите им две дъщери. Така близки другари на младата двойка, която има две деца, разказват сина на най-богатия българин ”.

Доказателство за връзката сред Васил Божков и Ива Софиянска даде и зложелател №1 на хазартния необут с национализиран бизнес - Цветомир Найденов - Цеката. Преди дни съперникът на мултимилионера написа следното: „ Семейството му... там е гротеска, не отиде на сватбата на единственото си дете поради следващата си държанка, само че единствено това да беше... ”

Градската легенда в София носи, че Ива и Антон се познават от доста години, още когато милионерският правоприемник работел в Лондон откакто приключил стопанска система в Кеймбридж, и натрупал опит, с цел да поеме бизнеса на татко си. По това време щерката на Стефан Софиянски била студентка в НАТФИЗ и известна купонджийка, чийто коронен номер бил да скочи върху маса в заведение и да извърти буен кючек. Двамата се срещнали около огромната сестра на Ива - Елена. Двете хубавици участвали на някакъв курбан, където бил и Антон. Така почнала връзката, която за малко да докара инфаркт на бизнесмена с 11 обвинявания, покрил се, най-малко краткотрайно, в Обединените арабски емирства.
 
Източник: hotarena.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР