Моята лична оценка е, че в социалната политика служебното правителството

...
Моята лична оценка е, че в социалната политика служебното правителството
Коментари Харесай

Гьоков: В социалната политика служебното правителството не се справи


Моята персонална оценка е, че в обществената политика служебното държавното управление не се оправи. Това сподели пред публицисти в Народното събрание от " Българска социалистическа партия за България ", съобщи Българска телеграфна агенция.

Той съобщи, че служебното държавно управление не е траяло политиките на постоянното държавно управление и даде за образец с мярката за 0,25 лева за литър гориво в поддръжка на българските жители, която не е била продължена от служебния кабинет. " Това не ми дава опция и сърце да дам висока оценка на служебното държавно управление ", разяснява Гьоков. 

Относно идните парламентарни избори, Гьоков уточни, че от постоянното държавно управление " Българска социалистическа партия за България " са излезли с доста мощни политики, които са били осъществени. В 48-ото Народно заседание (НС) бяхме най-диалогичната партия, най-предвидимата и най-консенсусната, разяснява той и добави, че това го е удостоверил и президентът, когато е връчвал третия мандат. Надявам се след изборите на 2 април нашите резултати да бъдат по-високи, добави той. По думите на Гьоков няма логичност да показваш положителни неща в политиката, а да показваш неприятни резултати на изборите.

Председателят на Движение за права и свободи Мустафа Карадайъ също разяснява работата на 48-ото Народно събрание. Той акцентира, че оценката за него се съдържа в декларацията на парламентарната група. Надяваме се до 49-ото Народно събрание да поставим тези нужни старания, всички участници, тъй че по този начин нужният разговор, да се случи в 49-ото Народно събрание, сподели той.
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА



Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР