Моята история – превърналата се в световен бестселър автобиография на

...
Моята история – превърналата се в световен бестселър автобиография на
Коментари Харесай

Автобиографията на Мишел Обама излиза на български

" Моята история " – трансформиралата се в международен бестселър автобиография на Мишел Обама, ще излезе на българския пазар през октомври 2019 година .
" Моята история " беше издадена в Съединени американски щати и Канада на 13 ноември 2018 година от Crown Publishing, част от Penguin Random House, и е оповестена на 44 езика в целия свят. Само седмица след премиерата си книгата оглави класацията на New York Times за най-продавани книги и до през днешния ден продажбите й във всички формати в Съединени американски щати и Канада възлизат на над 6 200 000 екземпляра.
По данни на NDP BookScan изданието с твърди корици на " Моята история " е продадено допълнително копия от всяка друга книга, оповестена в Съединените щати през 2018 година, и от всяка нехудожествена книга с твърди корици от 2007 година до през днешния ден.
След 24 тиража печатното издание на " Моята история " доближава 5 365 000 милиона копия в Съединени американски щати и Канада и общо 8 500 000 милиона копия в целия свят. Книгата се трансформира в №1 бестселър в общо 12 страни.
Бившата първа дама на Съединени американски щати Мишел Обама е една от най-вдъхновяващите дами на планетата. Като първа дама – първата афроамериканка в тази роля, тя има голяма заслуга за това Белият дом да е по-гостоприемен и отворен, в сравнение с по всяко време в историята; трансформира се във значим бранител на правата на дамите и девойките в Съединените щати и в целия свят, радикално трансформира отношението на фамилиите към здравословния и деен живот и поддържа брачна половинка си, до момента в който той превежда Америка през някои от най-мъчителните й интервали.
 Мишел Обама
В извънредно завладяващата си и надълбоко персонална автобиография Мишел Обама кани читателите в своя свят, хронологично проследявайки прекарванията, които са белязали живота й – от детството в южната част на Чикаго; през годините като изпълнителен шеф, когато балансира сред ролята на майка и тази работеща жена; до времето, прекарано на най-известния адрес на планетата.
С безпощадна почтеност и живо духовитост тя разказва триумфите и разочарованията в персоналния и в обществения си живот и споделя своята история по този начин, както я е изживяла – със свои лични думи, по своите лични правила.
Топла, мъдра и откровена, " Моята история " е неизмеримо персоналната равносметка на една жена с огромно сърце и корав темперамент, която надскача всички упования и чиято история ни въодушевява да създадем същото.
" Софтпрес " ще е българският издател и на идната книга на президента на Съединени американски щати Барак Обама.
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА



Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР