„Моята електронна фактура помага“ е кампания на „ЧЕЗ Електро България“

...
„Моята електронна фактура помага“ е кампания на „ЧЕЗ Електро България“
Коментари Харесай

„Моята електронна фактура помага" продължава и през 2020 г.

„ Моята електронна фактура оказва помощ “ е акция на „ ЧЕЗ Електро България “ АД за разпространение на екологичните и обществени изгоди от потреблението на актуалния метод за приемане на месечни сметки.

Продължава да пораства броят на клиентите, които избират да получават сметките си по електронен път. Всеки четвърти клиент на „ ЧЕЗ Електро България “ АД към този момент е оценил удобството, сигурността и екологичните изгоди на електронната фактура. До момента отказалите се от хартиения притежател на сметката за електрическа енергия са над 444 000.

Със своя избор те съумяха да спасят от изсичане над 10 500 дървета и да понижат потреблението на хартия с близо 11 милиона листа годишно, с което всяка година икономисват 227 мегаватчаса електрическа енергия, нужна за производството им.

„ ЧЕЗ Електро България “ АД влага спестените от щемпел на хартиени фактури средства в значими обществени и еко планове. По време на „ Моята електронна фактура оказва помощ “ сдружението годишно ще осъществя планове и начинания, свързани с грижата за природата и облагородяване на градската среда.

Първият плакет за специфичен принос към идеята на акцията „ Моята електронна фактура оказва помощ “ към този момент е в Благоевград – градът с най-голям брой клиенти на „ ЧЕЗ Електро България “ АД след столицата, които употребяват електронна фактура – над 35 хиляди. Затова и заключителната част на акцията за 2019 година бе маркирана там с откриването на нова детска площадка, построена с финансовата поддръжка на ЧЕЗ Електро.

През предходната година „ ЧЕЗ Електро България “ АД влага в залесяването на опожарена гора към София. Подкрепата, която получава от своите клиенти в цяла Западна България, ангажира Дружеството с това да продължи да реализира сходни начинания и в други градове.

Инициативите от акцията „ Моята електронна фактура оказва помощ “ не престават и през 2020 година Следващото обитаемо място, в което ще се осъществя следващия план от акцията, ще бъде това с максимален брой клиенти на „ ЧЕЗ Електро България “ с регистрация за електронна фактура към 31.12.2019 година

Електронната фактура е изцяло безвъзмездна услуга. След регистрацията клиентите могат да наблюдават документите си както в електронния списък на уеб страницата cez.bg, по този начин и на посочения от тях имейл адрес. Електронната фактура подсигурява отбрана на персоналните данни, икономисва време и дава опция за елементарно и практично управление на разноските. Тя е годен, електронно подписан данъчен документ, който е изцяло еднакъв с хартиената версия.

Включете се в „ Моята електронна фактура оказва помощ “ - заявете своята електронна фактура! На Вас тя ще обезпечи улеснение и сигурност, а на природата и градската среда – помощ и грижа. Помогнете на Вашия град да бъде идващият с нова площадка за игра, освежен парк, ново място за разходка на домашни любимци или нова фитнес площадка навън!
Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА



Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР