Моуриньо: Имам бъдеще и без Манчестър ЮнайтедМениджърът на Манчестър Юнайтед

...
Моуриньо: Имам бъдеще и без Манчестър ЮнайтедМениджърът на Манчестър Юнайтед
Коментари Харесай

Моуриньо: Имам бъдеще и без Манчестър Юнайтед

Моуриньо: Имам бъдеще и без Манчестър Юнайтед
Мениджърът на Манчестър Юнайтед Жозе Моуриньо приказва за първи път, откакто бе уволнен от отбора след провалянето от Ливърпул в огромното дерби на Англия с 1:3. Португалският експерт показа в изявление за Sky Sports, че към момента има бъдеще и без,,червените дяволи “. Бившият състезател на Юнайтед Оле Гунар Солскяр бе назначен краткотрайно на поста до края на сезона.

,,Може да си приказваме за толкоз доста хубави неща – някои не толкоз хубави, само че това не се отнася за мен “, стартира Моуриньо.,,Всичко завърши. Манчестър Юнайтед има бъдеще без мен и аз имам бъдеще без Манчестър Юнайтед “. 55-годишният португалец съобщи, че не се е трансформирал, откакто бе уволнен от Челси през 2015 и отхвърли да разяснява това, което се случи в Юнайтед и докара до уволнението му.

,,Защо би трябвало да споделям каквото и да било в този момент – с последователите, моите усеща и страсти? Всичко завърши. Това съм аз през цялото време и в никакъв случай не съм се променял. Винаги съм се отнасял сериозно към мениджъри, които приказват с детайлности по отношение на това какво се е случило и кой е отговорен. Това не съм аз “, добави той. Моуриньо пожела никой да не навлиза в персоналното му пространство, до момента в който той не се завърне във футбола отпред на различен отбор.,,Мисля, че имам цялостното право да върша с живота си това, което желая. Манчестър Юнайтед е минало “, приключи мениджърът.

Под негово управление Юнайтед записва най-слабия си старт на акция във Висшата лига през този сезон, записвайки 26 точки в 17 изиграни срещи. Тимът е позволил към този момент повече попадения във вратата си, в сравнение с за целия минал сезон. През 2017 Моуриньо въпреки всичко остави своя отпечатък на,,Олд Трафорд “, откакто,,червените дяволи “ завоюваха Лига Европа и Купата на Лигата. В идващия кръг в шампионата манчестърци гостуват на Кардиф в събота в дебюта на краткотрайния управител Солскяр. /БГНЕС
Източник: bgnes.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР