Мотосезон 2023 се открива днес и по този повод ще

...
Мотосезон 2023 се открива днес и по този повод ще
Коментари Харесай

Временни ограничения на движението в София заради откриването на мотосезон 2023

Мотосезон 2023 се открива през днешния ден и по този мотив ще бъдат въведени краткотрайни ограничавания в придвижването в елементи от Околовръстното шосе в София. Това оповестиха от пресцентъра на Столичната община.

До 21:00 часа през днешния ден се не разрешават престоят, паркирането и влизането на пътни транспортни средства, като се изключи рейсовете на междуградския превоз, в локалното пътно платно на Околовръстен път в сектора сред пътен възел „ Бояна " и Национален исторически музей.

От 12:00 до 17:00 часа, се не разрешава влизането на пътни транспортни средства по южното пътно платно на Околовръстен път в сектора сред ул. „ Ал. С. Пушкин " и пътен възел „ Бояна ", а от 11:30 до 18:30 часа рейсовете с номера 63 и 111 ще се движат по отчасти изменени направления.

Мотосезонът тази година е под надпис „ Пази мотористите, и тях някой ги чака в къщи ".

На среща в Столична дирекция на вътрешните работи по-рано тази седмица заместник-началникът на отдел „ Пътна полиция " комисар Златко Златанов и представители на столични мотоклубове разискаха ограниченията за сигурност. Организаторите чакат в шествието в събота да се включат над 10 000 души.

Източник: cross.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА



Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР