Motorola завършва фискалната 2018/2019 г. на печалба. Американският бранд регистрира

...
Motorola завършва фискалната 2018/2019 г. на печалба. Американският бранд регистрира
Коментари Харесай

Motorola със сериозен принос за рекордната печалба на Lenovo за фискалната 2018/2019г.

Motorola приключва фискалната 2018/2019 година на облага. Американският бранд записва второ следващо тримесечие с позитивни резултати за първи път след придобиването от Lenovo през 2014 година и за следващ път влезе в историята, като предложи на пазара първото 5G мобилно устройство - moto z3 с 5G Moto Mod.
Резултатите за годината са красноречиви - растеж на необложените доходи до $464 млн. $ на годишна база. Рекорден пазарен дял в Латинска Америка - 17,6%. В Северна Америка размерите изпреварват междинните стойности за пазара с 59,2 пункта, а в Китай - със 185,8 пункта. И в останалата част на света с редица положителни търговски ходове облагата също беше доста усъвършенствана, което е сигурна крачка напред към завръщане към резистентен напредък.
Само за последното тримесечие на фискалната 2018/2019 година Motorola записва $146 млн. $ нарастване на необложените доходи по отношение на същия интервал на предходната година, с 15,1% растеж на годишна база, което значи, че изпреварва междинния растеж за цялата промишленост с 26,8 пункта.
Това се дължи на целенасоченото фокусиране върху определени, основни пазари, конкурентното портфолио и политиката за прецизен надзор на разноските. Агресивното ценово позициониране на съвсем всички артикули също е част от оръжията на производителя. Пример за това е последният модел на компанията - motorola one vision . Той дойде в България на цена от 599 лв., въпреки да има редица върхови характерности като 48MP камера с режим за нощно снимане, 21:9 кино съразмерност на екрана, стъклен корпус и 4GB RAM и 128 GB памет. Само два дни след премиерата motorola one vision към този момент се предлага на промоционална цена от 549 лева, което го трансформира в артикул без аналог в този ценови клас.
“Не подценявайте потребителите. Те няма да купят артикул за 1000 евро, когато могат да имат устройство с не по-лоши характерности за доста по-малко пари. ” Това съобщи на среща с публицисти в София през март вицепрезидентът и общоприет управител на Motorola за Европа Антъни Барунас. Изглежда упованията продажбите на смарт телефони от междинен клас (на цена сред 200 и 500 долара) да отбележат забележителен двуцифрен растеж през идната година стартира да се сбъдва.
За Motorola
Motorola Mobility LLC беше добита от Lenovo Group Holdings през 2015 година Всички артикули с марката Moto и Motorola са проектирани и създадени от Motorola Mobility, която е дъщерно сдружение на Lenovo. Следете ни във Фейсбук и Instagram или ни посетете на www.motorola.com/bg .
За Lenovo
Lenovo е $45-милиардна световна компания, сложена в международната ранглиста на Fortune 500 с визия да се трансформира в водач в областта на интелигентната промяна чрез умни устройства и инфраструктура, които обезпечават най-хубавото потребителско преживяване. Портфолиото на Lenovo е едно от най-широките в света със свързани артикули, в това число смарт телефони (Motorola), таблети, компютри (ThinkPad, Yoga, Lenovo Legion), работни станции, както и AR/VR устройства и умни решения за дома. Решенията от последващо потомство при центровете за данни на Lenovo (ThinkSystem и ThinkAgile) основават потенциала и компютърната мощност на връзките, които трансформират бизнеса и обществото. Lenovo работи, с цел да въодушеви особеното у всеки и да построи бъдеще, основано на по-интелигентните технологии, в което всеки преуспява. Присъединете се към нас в LinkedIn, следете ни във Фейсбук, Twitter (Lenovo Bulgaria), Instagram и Weibo или ни посетете на www.lenovo.com/bg.
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР