Motorola отново обяви рекордни финансови резултати за последното тримесечие, отбелязвайки

...
Motorola отново обяви рекордни финансови резултати за последното тримесечие, отбелязвайки
Коментари Харесай

Motorola отбеляза рекордни финансови резултати за последното тримесечие

Motorola още веднъж разгласи рекордни финансови резултати за последното тримесечие, отбелязвайки наклонност в завишаване на представянето си. Групата, към която принадлежат Motorola и Lenovo – Mobile Business Group (MBG) също записва съвсем 50% растеж на приходите на годишна база, като регистрира най-хубавото си показване за последното тримесечие от последните 6 години. Тези финансови резултати засвидетeлстват триумфите на Motorola, защото марката бе разгласен за най-бързо растящия главен производител на смарт телефони в последното тримесечие.

“Това показване ни дава инерция да надградим мощно устрема си за резултатите през 21/22г. да прибавим в допълнение 1 милиарда $ общи доходи в международен мащаб на годишна база””, споделя за резултатите актуалният президент на Motorola Серджо Буняк.

Добрите финансови достижения на групата и в частност на мобилния бизнес могат да бъдат отдадени на стратегическите начинания за основаване на иновация и диверсификация на продуктовото портфолио. По данни на Motorola, премиум/флагман сегмента е съдействал с над 25% от приходите на растящите пазари. През декември марката показа на част от пазарите си motorola edge X30, първият телефон с чипсет Snapdragon 8 Gen 1 на Qualcomm, който се чака напълно скоро да бъде показан и в България.

В международен мащаб се следи забележителен растеж в пазарния размер на Mobile Business Group (MBG) с трицифрена стойност в Северна Америка, Европа и Азиатско-Тихоокеанския район, а в Латинска Америка е доближат и нов рекорден пазарен дял. В България, марката Motorola също регистрира забележителен растеж.
Източник: cross.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР