Motorola е едно от най-разпознаваемите имена в света на технологиите,

...
Motorola е едно от най-разпознаваемите имена в света на технологиите,
Коментари Харесай

А1 разширява света с Motorola Edge 20 5G и Motorola G62 5G

Motorola е едно от най-разпознаваемите имена в света на технологиите, като смарт телефоните на компанията обичайно се отличават с баланс сред качество и рационална цена. не вършат изключение, а до 15 септември потребителите могат да се възползват от до 100 лева отстъпка, в случай че изберат някой от тях с проект от A1. Двата модела поддържат мрежите от пето потомство и могат да се възползват от гигабитовите скорости на 5G ULTRA.

Motorola Edge 20 5G е предопределен за феновете на мултимедията и мобилната снимка. Основната камера е с огромен датчик и 108 мегапиксела за безкомпромисна резолюция денем и ярки и детайлни фотоси и видеа през нощта. Ултраширокоъгълната камера е с 16-мегапикселов датчик и автофокус, като по този начин тя е използваема както за пейзажи и интериор, по този начин и за макро снимка на растения, инсекти и други Рядкост в междинния ценови клас е телефото камерата на Motorola Edge 20 5G. Тя разрешава същински оптичен зуум за фотосите и видеата – с цел да бъде действието постоянно близо.

Кадрите от камерите и всяко друго мултимедийно наличие наподобяват идеално на огромния 6,7-инчов OLED екран с FHD+ резолюция. Ако ви би трябвало повече екранно пространство, смарт телефонът поддържа функционалността Ready For, която разрешава свързване с външен екран за улеснение като при работа с личен компютър. Мощният му процесор Qualcomm Snapdragon 778G обезпечава задоволителна продуктивност и за най-новите игри и приложения. Той се комбинира със 128 GB място за предпазване и 6 GB оперативна памет – тъй че устройството постоянно да работи пъргаво и без засечка.

В интервала 15.08-15.09.2022 година Motorola Edge 20 5G се предлага от A1 с безжични слушалки HF TTEC SoundBeat+  за 399,98 лева с Данък добавена стойност с проект Unlimited Ultra.

Motorola G62 5G е новият представител на извънредно сполучливата G серия от налични смарт телефони. Той продължава традицията да дава доста като характерности против преференциална цена. 120-херцовият Full HD+ IPS екран и икономичният 8-ядрен процесор дружно основават чувството за плавна работа на смарт телефона по време на всекидневните задания. Основната камера е 50 мегапикселова със светлосилен F1.8 обектив, като с изключение на него има ултраширокоъгълен модул и датчик за дълбочина. За фотоси и видеа потребителите имат 64 гигабайта вградена памет. Капризите на времето не би трябвало да ги стопират при търсенето на най-хубавия кадър – Motorola G62 5G е с водоотблъскващ дизайн.

В интервала 15.08-15.09.2022 година смарт телефонът се предлага от A1 в комплект с 18 W зарядно устройство за 59,99 лева Данък добавена стойност с проект Unlimited Ultra.
Източник: standartnews.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР