Мотористът, който загина в събота на международен път Е-79 между

...
Мотористът, който загина в събота на международен път Е-79 между
Коментари Харесай

Трагедията е голяма! Бивш полицай от Монтана е загиналият моторист във Видинско

Мотористът, който почина в събота на интернационален път Е-79 сред Монтана и Видин е 56-годишният Георги Мирчев, научи BulNews.bg. Той е някогашен служител на реда, само че се е пенсионирал преди няколко години.

Трагедия! Моторист почина при жестока злополука на Е-79

Припомняме, че трагичният случай е станал към 14.30 часа в събота. Мирчев, който е от Монтана, карал мотоциклет „ БМВ “. На улица „ Първа “ във видинското село Медовница при ляв завой той паднал на шосето, а тежкото возило го затиснало. Мъжът е открит към този момент умрял от очевидци на произшествието.
Хората от селото неотложно подали сигнал на телефон 112. На местопроизшествието стремително се отзовали екипи на полицията и спешна помощ. Медиците обаче единствено установили гибелта на експолицая.
Мирчев е бил специалист към криминалистична лаборатория при районното ръководство в родния си град. След като се пенсионирал почнал да се увлича по мотори. В събота по обяд, откакто приключил работа като охранител в монтанска компания, поел към обичайния мото събор във Видин, само че тогава се случил съдбовния случай.
Запознати разясниха, че не е имал доста тежки контузии след злополуката. Работи се по хипотезата, че той е бил покосен от инфаркт или инсулт, до момента в който карал. Вече е осъществена аутопсия, само че резултатите от нея към момента не са ясни.
Източник: bulnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА



Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР