Мото-Пфое е една от най-старите, големи и уважавани автомобилни групи

...
Мото-Пфое е една от най-старите, големи и уважавани автомобилни групи
Коментари Харесай

Мото-Пфое с нова корпоративна идентичност

Мото-Пфое е една от най-старите, огромни и уважавани автомобилни групи в България към този момент над 31 години. Компанията е формален вносител на международни марки Форд, Волво, Ягуар и Ланд Ровър. От основаването си през 1991 година, Мото-Пфое е измежду иноваторите в промишлеността, развивайки лична мрежа от дилърства, лизинг, застраховки, използвани коли и рент-а-кар. 

Автомобилостроенето се развива бурно в посока  електрификация, съгласуваност и самостоятелност. Всички наши марки са измежду моторите в промишлеността и образец за нововъведения в устойчивостта и   виновното държание, както и съществени крачки към цялостна електрификация. Като група, Мото-Пфое в последните години усилва вложенията си в устойчиви решения за чиста сила. 
 Мото-Пфое засади 12 дръвчета за Деня на Земята Мото-Пфое засади 12 дръвчета за Деня на Земята
Компанията предлага на своите клиенти повсеместен пакет от услуги, свързани с подвижността с помощта на лична дилърска мрежа, личен лизинг и осигурителен брокер. В допълнение е измежду най- огромните снабдители на нови използвани коли в страната, оперира и с рент-а-кар под лична марка.
 Зарядната инфраструктура за електрически автомобили на Мото-Пфое е за всеки Зарядната инфраструктура за електрически автомобили на Мото-Пфое е за всеки
Предвид всичко това, разумна стъпка е възобновяване на корпоративна еднаквост на компанията. Непреходното лого, познато на процедура на всички в България от 1991 година е центърът на идентичността. Към него са добавени 6 графични детайла, които символизират главните функционалности: новите коли, използвани коли, рент-а-кар, сервиране, застраховане  и лизинг. 
 Volvo C40 Recharge с оптимален резултат в тестванията за сигурност Volvo C40 Recharge с оптимален резултат в тестванията за сигурност
Мисията на компанията е не просто да доставя коли, а да основава най- положителните решения за подвижност за клиенти, отговаряйки на всички техни потребности, упования и стремежи.
 Jaguar Land Rover с амбициозна стратегия за понижаване на нездравословните излъчвания Jaguar Land Rover с амбициозна стратегия за понижаване на нездравословните излъчвания
„ Вярваме, че обновената ни корпоративна еднаквост е явен знак за следата която е оставило нашето гордо минало, динамично настояще  което ни направи по-адаптивни, изобретателни и решителни и ужасно бъдеще, което ни чака “, съобщи Масохиро Ояама, шеф на Мото-Пфое.

Гледайте спорт на MAX с най-вълнуващите надпревари от MotoGP, WRC, NASCAR и Supercars, онлайн, единствено в ефира на MAX Sport.
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР