Мотивите за убийство на 82-годишната жена от русенското село Щръклево

...
Мотивите за убийство на 82-годишната жена от русенското село Щръклево
Коментари Харесай

Ясна е причината за убийството на 82-годишната жена в Русенско

Мотивите за ликвидиране на 82-годишната жена от русенското село Щръклево са половите планове на 18-годишният причинител. Това стана ясно от брифинг на Окръжната прокуратура в Русе, предава

Окръжният прокурор Георги Георгиев разясни, че къщата на фамилията на младия мъж и тази на жертвата са в непосредствена непосредственост.  “От прозореца на стаята, в която живее причинителят, се вижда непосредствено в нейната стая.

Той е избрал миг, в който тя е сама у дома и неговите родители не са вкъщи. Тя го е пуснала непринудено вътре. Той е направил блудствени дейности с нея, след което я е умъртвил, като е притискал устата ѝ с ръка ”, изясни Георгиев. 

По време на разпитите 18-годишният мъж се признал за отговорен и самичък декларирал, че главният му претекст са били половите му планове по адрес на старата жена. 
“Вчера, с цел да проверим достоверността на обясненията му, извършихме следствен опит в мястото, където е умъртвена дамата.

Той сподели метода на осъществяване на престпълението и установихме съвпадане сред всичко, което той споделя и което беше открито на местопроизшествието ”, сподели още окръжният прокурор. 

Прокуратурата в Русе ще желае от съда непрекъснат арест. По думите на наблюдаващия прокурор - Диана Неева, 18-годишният схваща смисъла и смисъла на своите дейности и показва страдание за стореното. Ще му бъде назначена психична експертиза. Тя уточни още, че той е с обучение до 9-и клас.
Източник: dariknews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР