*** Москва Вицепремиерът Екатерина Захариева ще се срещне с министъра

...
*** Москва Вицепремиерът Екатерина Захариева ще се срещне с министъра
Коментари Харесай

Предстоящи събития в страната на 21 октомври

*** Москва

Вицепремиерът Екатерина Захариева ще се срещне с министъра на външните работи на Русия Сергей Лавров.

*** София

От 9.30 часа 31-ви състав на Софийския градски съд ще заседава по делото против квесторите на КТБ Е. К. и Ст. Л., упрекнати в занемареност в изключително огромни размери.

От 10.00 часа на пешеходния мост над бул. „ България " до НДК ще бъде открита 6-ата фотоизложба „ Виж София - променяме я дружно ". Поканени са да участват Йорданка Фандъкова, претендент за кмет на София, заместник-кметове на Столичната община, основният проектант на София, общински съветници, представители на компании, членове на КСБ, възложители и реализатори на включените обекти, сътрудници на в. „ Строител " и други

От 10.00 часа в зала „ Тържествена " на Централния боен клуб ще се организира интернационална конференция на тематика „ Съдебното образование: минало, настояще и бъдеще ", с което ще означи 15 години Национален институт на правораздаването и 25 години правосъдно образование в България.

От 10.00 часа 5-и състав на Специализирания углавен съд ще гледа делото против П. С., Б. Т., Б. И. и Б. С., упрекнати за формиране и управление на проведена незаконна група.

От 10.00 часа 7-и състав на Специализирания углавен съд ще гледа делото против Р. Х., Т. Х., Н. А., М. Х. и А. Т., упрекнати за формиране и управление на проведена незаконна група.

От 10.00 часа 15-и състав на Специализирания углавен съд ще гледа делото против Д. Р., М. Ж. Н. К. и Н. Т., упрекнати за формиране и управление на проведена незаконна група.

От 10.00 часа 20-и състав на Специализирания углавен съд ще гледа делото против Н. Б., Е. Б. и М.Б., упрекнати за формиране и управление на проведена незаконна група.

От 11.00 часа 10-и състав на Специализирания углавен съд ще гледа делото против Ц. Ц., Т. В., П. А., Е. И., В. Г., С. Х., Ц. Д. и Ц. Д., упрекнати за формиране и управление на проведена незаконна група.

От 11.00 часа 17-и състав на Специализирания углавен съд ще гледа делото против В. Х., Н. И., И. И., К. Б., Ю. К., К. Л., М. Т., Д. Д. и Г. Д., упрекнати за формиране и управление на проведена незаконна група.

От 16.00 часа 17-и състав на Специализирания углавен съд ще гледа делото против Д. Б., С. С., К. М., А. М., Ш. М., Д. Й. и И. Л., упрекнати за формиране и управление на проведена незаконна група.

От 17.00 часа в Националната библиотека „ Св. св. Кирил и Методий " ще се организира конференция на шефовете на националните библиотеки от Югоизточна Европа на тематика „ Ръкописно-документално завещание в библиотечните сбирки на страните от Югоизточна Европа ".

От 18.30 часа в Литературен клуб „ Перото " ще бъде показана книгата „ Слънчогледова равнища " на Людмила Балабанова.

От 19.00 часа в зала „ България " ще се състои концертът „ Катули Кармина ", отдаден на 25 години перкусионен отбор „ Акцент ".

От 19.00 часа в ДНК-пространство за актуален танц и пърформанс ще бъде показан френският театър „ Н ".

*** Асеновград

От 11.00 часа в зала 2 на Районния съд ще се гледа делото против жена, упрекната за машинация за над 4 800 лева

От 13.30 часа в зала 2 на Районния съд ще се гледа делото против мъж, упрекнат за неспазване на Правилника за сигурност на труда при взривните работи в рудник „ Горен Говедарник " в землището на село Джурково, поради което е починала една жена.

*** Велинград

От 14.00 часа на градския стадион ще стартират срещите сред тимовете по футбол в границите на Ученическите спортни игри за образователната 2019-2020 година

*** Добрич

От 13.15 часа в Държавен куклен спектакъл „ Дора Габе " ще се проведат куклени спектакли „ Вълкът и седемте козлета ".

От 16.00 часа в Интерактивна зала на Регионална библиотека „ Дора Габе " ще се състои литературно четене с презентация „ Оскар Уайлд и неговите приказки " във връзка 165 години от рождението му.

От 19.00 часа в Драматичен спектакъл „ Йордан Йовков " ще бъде показан спектакълът „ Боряна " от Йордан Йовков.

*** Дупница

От 15.00 часа в града ще се състоят образования на членовете на секционните изборни комисии за идните локални избори.

*** Кнежа

От 12.00 часа в региона на град Кнежа ще бъде тестван напредъкът на строителните действия по разширение на газопреносната инфраструктура на „ Булгартрансгаз " ЕАД. В инспекцията са поканени да вземат участие министър-председателят Бойко Борисов, вицепремиерът Томислав Дончев, министърът на енергетиката Теменужка Петкова, народни представители, регионални шефове, кметове и представители на локалната власт, визиите на изпълнителите и други.

*** Плевен

От 14.30 часа в Медицински университет Плевен министър-председателят Бойко Борисов е поканен във връзка 45-та годишнина от основаването на университета.

*** Пловдив

От 9.00 часа в зала 2 на Окръжния съд ще се гледа делото против жена, упрекната за шофиране след приложимост на опиати и предизвикателство на злополука, при която е умрял един човек.

От 9.30 часа в зала 5 на Окръжния съд ще се гледа делото против жена, упрекната за укриване на налози близо 470 000 лева

От 10.00 часа в аквариума на Регионалния природонаучен музей ще бъде открита изложбата „ Най-отровните риби в света ".

От 11.00 часа в ж.к. „ Индустриална зона „ Капсида " на ул. „ Бавария " 11 ще се състои гала по публично разкриване на индустриална база. На събитието ще участват министър-председателят Бойко Борисов,
вицепремиерът Томислав Дончев, министърът на стопанската система Емил Караниколов и Н. Пр. доктор Хасан Улусой.

От 13.30 часа в зала 2 на Окръжния съд ще се гледа делото против двама мъже, упрекнати за противозаконна археологическа активност.

От 13.30 часа в зала 3 на Районния съд ще се гледа делото против трима мъже, упрекнати за палеж на постройка.

*** Поморие

От 19.00 часа в залата на Народно читалище „ Просвета 1888 " ще бъде показана комедията „ Кафето Ви, господин Министър " от Хореа Гарбеа.

*** Смолян

От 15.00 часа на връх Средногорец ще бъде отслужена панихида за починалите в боевете на връх Средногорец и за Освобождението на Родопите, след които ще бъдат поднесени венци и цветя пред паметникакостница.

От 17.30 часа на новия център в Смолян ще бъдат поднесени венци и цветя пред Паметника на полк. Владимир Серафимов.

От 18.00 часа в Регионален исторически музей „ Стою Шишков " ще се организира Надпяване в музея: Гласът на България Атанас Кателиев и гласовете на НУФИ „ Широка лъка ".

От 19.30 часа на Новия център на бул. „ България " ще има тържествена заря-проверка във връзка 107 години от Освобождението на Родопите.

*** Стара Загора

От 11.00 часа в Оперния спектакъл ще се състои премиерата на операта за бебоци „ ФА СОЛ ЛА се забавлява ".

*** Ямбол

От 10.00 часа на площадката на Географска информационна система „ Странджа " в с. Горска поляна, община Болярово, област Ямбол „ Булгартрансгаз " ЕАД ще открие разширението на газопреносната мрежа по трасето на „ Балкански поток " в сектора от българо-турската граница до компресорна станция „ Странджа ". За присъединяване в откриването са поканени министър-председателят Бойко Борисов, вицепремиерът Томислав Дончев, министърът на енергетиката Теменужка Петкова, народни представители, регионални шефове, кметове и други.

Източник: cross.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР