Москва. Съединените щати и страните от НАТО, вместо да подготвят

...
Москва. Съединените щати и страните от НАТО, вместо да подготвят
Коментари Харесай

МВнР на Русия: вместо отговори САЩ и НАТО започнаха „токсична кампания“ с лъжливи обвинения срещу Москва

Москва. Съединените щати и страните от НАТО, вместо да приготвят отговори на предложенията на Русия за гаранции за сигурност, започнаха „ токсична акция " с подправени обвинявания против Москва, “ се споделя в коментар на съветското външно министерство, представен от РИА Новости .

Според съветското външно министерство в интервала от 15 декември 2021 година, когато Русия публично съобщи на Вашингтон плана на контракт за гаранции за сигурност и съглашения за ограничения за гарантиране сигурността на Русия и страните от НАТО, от американска страна Москва е видяла най-вече явни опити да се проточи разискването на съответните параметри, препоръчани от съветската страна на разнообразни експертни равнища и формати.

„ Вместо да спрат и да се съсредоточат върху отговорите на значителните въпроси, сложени в съветските документи, Белият дом и неговите западни съдружници започнаха мощно токсична осведомителна и пропагандна акция, която показва страната ни като „ агресор “, „ зложелател на цивилизована Европа “ и „ опасност ” за интернационалната непоклатимост ", се споделя в текста на коментара на уеб страницата на съветското външно министерство.

Превод и редакция: Юлиян Марков

Източник: focus-news.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА



Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР