Москва. Правителството на Русия изготви сценарий за минимизиране на използването

...
Москва. Правителството на Русия изготви сценарий за минимизиране на използването
Коментари Харесай

„Коммерсантъ“: В Русия планират да забранят неекологичните автомобили

Москва. Правителството на Русия изготви сюжет за минимизиране на потреблението на коли с неекологично чисти мотори, написа съветският вестник “Коммерсантъ “ , базирайки се на транспортната тактика до 2035 година

Според вестника този вид се смята за безалтернативен. Авторите на документа обръщат огромно внимание на намаляването на атмосферните излъчвания. Един от сюжетите включва поетапно понижаване на потреблението на транспортни средства от " ниски емисионни класове ".

„ Включително посредством основаване на така наречен екологични зони, където ще бъде неразрешено влизането на коли с неекологични мотори “, се споделя в изданието.

След като прегледа документа, вестникът означи и проекти за ограничение на скоростта в жилищните региони, инсталиране на екрани за звук и въвеждане на „ способи за дигитален надзор на шума “.

Стратегията, както акцентира „ Коммерсантъ “, загатва „ образуване на рестриктивните мерки на скоростта в сходство с правилата на специфичен достъп “, „ стимулиране на шерването на транспортни средства “ и „ регулаторно и правно разграничение на изискванията за потребление на персонални транспортни средства “.

Превод и редакция: Юлиян Марков

Източник: focus-news.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР