Москва. На бившия помощник държавен секретар по европейските и евроазиатските

...
Москва. На бившия помощник държавен секретар по европейските и евроазиатските
Коментари Харесай

ТАСС: Русия е отказала виза на Виктория Нюланд

Москва. На някогашния асистент държавен секретар по европейските и евроазиатските въпроси Виктория Нюланд бе отказана съветска виза, тъй като се намира в съветския черен лист, въведени в отговор на американските санкционни описи, заяви съветското външно министерство, представено от TACC .
" На Нюланд е отказана съветска виза, тя е в черните описи на Руската федерация в отговор на американските санкционни описи ", обявиха от съветското външно министерство.
Русия не е разгласила лист на лицата, които са в черния лист. По-рано съветска виза беше отказана на някогашния американски дипломат в Русия Майкъл Макфол.
По-рано в четвъртък вестник " Коммерсантъ " заяви, че на Нюланд е отказана съветска виза, която тя е поискала да взе участие в закрита интернационална конференция, проведена от Руския съвет по интернационалните въпроси, Германското общество за външна политика и Училището за напреднали интернационалните проучвания на университет " Джон Хопкинс ". Това събитие се организира в Москва на 20-21 май.

Превод и редакция: Юлиян Марков

Източник: focus-news.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР