Москва. Министърът на туризма Николина Ангелкова се срещна с изпълнителния

...
Москва. Министърът на туризма Николина Ангелкова се срещна с изпълнителния
Коментари Харесай

Министър Николина Ангелкова се срещна в Москва с Майя Ломидзе, изпълнителен директор на Асоциацията на туроператорите в Русия

Москва. Министърът на туризма Николина Ангелкова се срещна с изпълнителния шеф на Асоциацията на туроператорите в Русия (АТОР) Майя Ломидзе. Те разговаряха в границите на работното посещаване на българския министър в Русия по време на интернационалната туристическа борса Интурмаркет 2019. Това оповестиха от пресцентъра на министерството . Акцент на полемиката бяха опциите за поощряване на двустранните пътувания.
На срещата беше разисквана и опцията за осъществяване на взаимна конференция сред туроператори, членове на АТОР и представители на българския бизнес. Това домакинство ще даде спомагателни благоприятни условия представителите на туристическия бизнес на Русия да видят на място разнообразните благоприятни условия, които предлага страната ни за отмора и пътувания, съобщи министър Ангелкова. Майя Ломидзе дефинира като доста сполучлива и ползотворна българо-руската конференция в региона на туризма в София, която бе открита от министър председателите на България Бойко Борисов и на Русия Дмитрий Медведев.
Източник: focus-news.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР