Московските власти събират бездомните животни и изтребват плъховете като предпазна

...
Московските власти събират бездомните животни и изтребват плъховете като предпазна
Коментари Харесай

В Москва трепят плъховете и събират бездомните животни като превенция срещу коронавируса

Московските управляващи събират бездомните животни и изтребват плъховете като защитна мярка против новия ковид, осведоми " Ройтерс ".

Защитници на правата на животните дефинираха дейностите като жестоки и научно неоснователни.
 СЗО: Светът е пред решителен миг в битката с ковид
СЗО: Светът е пред решителен миг в битката с ковид

Той прикани засегнатите страни да " работят бързо " за преодоляване на болестта

Русия наложи редица ограничения за прекъсване разпространяването на вируса в страната, в това число ограничи полетите до Китай и Южна Корея, а също по този начин спря визите за ирански и китайски жители.

В момента прилагаме огромни и сложни ограничения за цялостна дератизация (комплекс от ограничения и мероприятия за заличаване на гризачите вредители - бел. ред.) на града, хващаме дивите животни, бездомните , разгласи Елена Андреева, началник на московското ръководство на Роспотребнадзор.

Тя не изясни аргументите за използването на тези ограничения, само че акцентира, че са част от дейностите за предварителна защита разпространението на ковид.

Стотици хора са сложени под карантина в Русия . Властите в Москва даже организират акции против евентуални носители на болестта и употребяват технология за лицево различаване за използване на ограничения за слагане под карантина.
 Вицепрезидентът на Иран с ковид
Вицепрезидентът на Иран с ковид

Ебтекар е известна с ролята си на представител по време на рецесията със заложниците в американското посолство

Barking News, съветска медия, която отразява вести за животни, дефинира дейностите против бездомните кучета и котки като " глупави, ненаучни и просто жестоки ". Цитира се вирусологът Николай Никитин, който твърди, че няма доказателства кучета или котки да са инфектирани и след това да са го предали на хората.

Трима руснаци са с ковид. Те са се разболели на круизен транспортен съд в Япония. Впоследствие бяха върнати в страната им. Преди това двама китайски жители бяха приети в болница в Русия с вируса, само че те се възвърнаха и са изписани.
Източник: news.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР