Мощният пребиотичен и антиоксидантен коктейл, вдъхновен от работата на 2-ма

...
Мощният пребиотичен и антиоксидантен коктейл, вдъхновен от работата на 2-ма
Коментари Харесай

С бляскава премиера Natura Bissé представи Diamond Extreme Serum в България

Мощният пребиотичен и антиоксидантен коктейл, въодушевен от работата на 2-ма Нобелови лауреати, съдържа капки смола от дърво на гръцкия остров Хиос и очевидно хидратира кожата за 28 дни.

Испанската първокласна компания Natura Bisse Barcelona и формалният представител на марката за България Esthetic Privilege показаха новото украшение в портфолиото на козметичния водач DIAMOND EXTREME SERUM. Събитието се организира безусловно под звездното небе на София в неповторимото пространство „ Сферата ” в хотел „ Милениум “.

Официален посетител от Испания беше Беатрис Риера, районен управител на Natura Bisse за Европа, Средния изток и Африка. Сред гостите бяха сътрудници на марката в България, представители на медиите и инфлуенсъри.

 Беатрис Риера, районен управител на Natura Bisse за Европа, Средния изток и Африка
Беатрис Риера, районен управител на Natura Bisse за Европа, Средния изток и Африка

Домакин на събитието беше госпожа Грети Гарсия, притежател на Esthetic Privilege. Изпълнителният шеф на испанската козметична компания Патриция Фисас, щерка на създателя на Natura Bisse Barcelona Рикардо Фисас в особено включване от Барселона показа първокласния серум пред българските посетители.

 Грети Гарсия, притежател на Esthetic Privilege - формален представител на Natura Bisse за България
Грети Гарсия, притежател на Esthetic Privilege - формален представител на Natura Bisse за България

Подмладяващият първокласен серум за кожа Diamond Extreme Serum е дефиниран със Smart Energy Complex. Продуктът е основан, с цел да обнови външния тип на кожата. Хронологичната възраст, факторите на околната среда и натовареният метод на живот способстват за загубата на сила в кожата. Това е и главната причина за появяването на признаци на стареене. Този енергизиращ серум за лице е заздравен със съставки, които допълват естествените цикли на възобновяване на салдото на кожата денем. През нощта неговото деяние се добавя с извънреден козметичен резултат. Резултатът е удивително сложно деяние срещу стареене, което разкрива безукорен и по-младежки тип загар.

 Патрисия Фисас, CEO Natura Bisse Barcelona в директно включване от Испания
Патрисия Фисас, CEO Natura Bisse Barcelona в директно включване от Испания
„ Щастливи сме да представим Diamond Extreme Serum пред нашите български сътрудници, другари и посланици. – показа Патриция Фисас - С впечатляващо подмладяващо деяние, този артикул ревитализира и прави кожата по-стегната, плътна, еластична и хидратирана. Той потвърдено оказва помощ за понижаване на появяването на фини линии и бръчки със своята бързо попиваща копринена текстура. “ – добави тя и показа резултати от субективно тестване, осъществено от самостоятелни лаборатории през юли 2021 година върху 44 дами, което обобщава резултатите от Diamond Extreme Serum след 28 дни приложимост:
100% оповестяват за понижаване на фините линии и бръчките 100% означават, че кожата им се усеща по-стегната 100% оповестяват, че кожата им наподобява по-сияйна 100% са забелязали, че кожата им се усеща хидратирана и еластична 95% оповестяват за неотложен кръвоспиращ резултат
Иновативният Smart Energy Complex включва три съставки, сред които Artemia salina — получена от планктон и дестилат от корен на божур, който съживява външния тип на кожата.

Продуктът съдържа възстановяващият, подмладяващ и овлажняващ сътрудник Chrono Skin, който резервира лъчезарен загар. Неговото деяние задейства овлажняването на кожата заран и възвръща повредената кожа вечер.

През деня Diamond Extreme Serum работи като мощен пребиотичен и антиоксидантен коктейл, който оказва помощ на хидратиращата преграда на кожата да поддържа положително положение и да понижи появяването на признаци на стареене. През нощта авангардният дует е допълнен от масло от мастик от кристални сълзи — получено от капките смола от дърво на гръцкия остров Хиос — и пептидната съставна част. Peptixyl ProYouth оказва помощ на кожата да възвърне младежкия тип.

С премиерата на Diamond Extreme Serum испанската козметична марка Natura Bissé разпростира своята история на вътрешен глас, пристрастеност и постоянството в грижата за кожата.

 Музикалното осъществяване беше от Магдалена Петрович
Музикалното осъществяване беше от Магдалена Петрович

Водещ на специфичното събитие за българските сътрудници на първокласната козметика беше Ники Кънчев, който развесели пристрастеностите с спонтанна игра. Благотворителната идея на събитието събра 700 лева за лекуването на Стивън Бориславов от Перник. Тринайсет годишният Стиви е диагностициран със Сарком на Юинг - рак на костите. Необходимата сума за лекуването му е почти 700 000 лв.. Това е следващата благотворителна самодейност, в която госпожа Гарсия и Esthetic Privilege се включват. Години наред тя подкрепя децата заболели от диабет – подаяние на средства за инсулинови помпи и лекуване.

Diamond Extreme Serum може да бъде открит в първокласните козметични центрове, СПА дестинации и партньорските салони на Natura Bissé в България.
Източник: rozali.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР