Мощният хейт към Жени Джаферович очаквано нямаше как да остави

...
Мощният хейт към Жени Джаферович очаквано нямаше как да остави
Коментари Харесай

Бяхме тормозени, заплашвани: Мъжът на Джаферович

Мощният хейт към Жени Джаферович предстоящо нямаше по какъв начин да остави безучастен мъжът й Ваня, който сподели образно какво е направила първо жена му след излизането от " Игри на волята ".

" Вчера Жени завърши своето присъединяване в Игри на волята. Отпадна на крачка от финала. Хората споделят, че в такива излъчвания се помнят единствено спечелилите и това си е по този начин, само че аз считам, че с изключение на успеха е значимо и по какъв метод си повлиял или трансформирал самата игра.

Жени беше един от най-запомнящите се участници във всичките сезони до момента. Без значение дали някой е харесвал играта ѝ или не, тя несъмнено я направи по-интересна за гледане. Начинът на говорене, мисъл, стратегически ходове, премислени постоянно авансово, улегналост, успокоение, както и битка, без отричане до самият край, са единствено някои от нещата, поради които се гордея, че имам подобен човек до себе си.

За страдание през последните няколко месеци получихме и доста гадни мнения, закани и бяхме унизени. Повечето от тях бяха написани необразовано, с необяснима завист и ненавист, което ме кара от ден на ден да изгубвам вяра в това общество.

Как може да мразиш някого, откакто не го познаваш и си го гледал единствено по телевизия? Как може да възпитаваш децата си по този метод? Чудя се към този момент, дали желая децата ми да израстват в такава среда и има ли въобще смисъл..

И също по този начин, желая да кажа, че макар че сме обществени персони, и ние имаме страсти, страхове и усеща. Не сме роботи. Бъдете здрави и се пробвайте да обичате повече.

създател: СЛАВА
...
Източник: slava.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР