Мощна вълна от подкрепа заля българския представител на Евровизия тази

...
Мощна вълна от подкрепа заля българския представител на Евровизия тази
Коментари Харесай

Whitesnake, Twisted Sister и Rainbow пожелаха успех на Intelligent Music Project на Евровизия

Мощна вълна от поддръжка заля българския представител на Евровизия тази година – рок групата Intelligent Music Project, която ще се яви на огромната сцена в Торино, предвождана от сегашния вокалист на Rainbow и Michael Schenker Group Рони Ромеро, дружно със Стоян Янкулов-Стунджи, Славин Славчев, Бисер Иванов, Иво Стефанов и Димитър Сираков.

Intelligent Music Project, в чиято основа стоят голям брой колаборации със звезди от света на рока, получи десетки приветствени видеа от свои попуярни сътрудници, част от именити групи, които пожелават триумф на България и на българския представител на Евровизия.

Дий Снайдер от Twisted Sister, Джоел Хокстра от Whitesnake, Тони Мартин от Black Sabbath, Греъм Бонет от Rainbow, Джон Пейн от ASIA, Фил Кембъл от Motorhead и Саймън Филипс от ТОТО са дребна част от рок величията, които се изрекоха в поддръжка на българския представител на Евровизия.

“Здравей, по какъв начин си, България!”, стартира видеообръщението на вокалиста на Uriah Heep Бърни Шоу, a незабавно след него Мик Бокс от именитата група си напомня замногобройните участия на бандата в България, както и за фестивaла Джулай морнинг, кръстен на едноименната ария на Uriah Heep. Барабанистът на групата Ръсел Гилбрук също пожела поздрави на България и на Intelligent Music Project.

Членовете на още една именита група изпратиха своите пожелания за шанс до българския представител на Евровизия – Карл Сентанс, Пийт Агню, Лий Агню и Джими Мърисън от Назарет. „ Обичам Евровизия и останах очарован, когато разбрах, че тази година България ще бъде прдставена от Intelligent Music Project и тяхната ария „ Intention “.Това е страхотна ария, изпълнена от доста надарена група “, споделя във видеото барабанистът на групата.

С апели „ Напред, България! “ и „ Подкрепете България “ се включиха още китаристът Аксел Руди Пел, барабанистът на Род Стюарт Кармайн Апис, Ерик Блум от Blue Oyster Cult, Тод Сукърман от Styx, Боби Рондинели (Rainbow, Black Sabbath), Роджър Ърл (Foghat), DORO, Джеф Скот Сото (Yngwie Malmsteen, Journey), китаристът Gus G от групата на Ozzy Osbourne, барабанистът Майк Терана (Yngwie Malmsteen, Journey), Тим Пиърс (записвал песни с Майкъл Джексън, Bon Jovi и др.) и клавиристът Тони Кери (Rainbow).

Всички видеопоздрави може да гледате тук:

„ През годините сме имали щастието да работим с невероятни музиканти от международна големина. Всички те се оказаха и страхотни персони, с които и до през днешния ден сме другари. Не се съмнявахме, че те ще ни поддържат за Евровизия. Но не чакахме, че те ще отприщят такава мощна вълна от поздравления и положителни пожелания от именити имена и групи в рок музиката.

Най-ценното е, че всеки един от тях загатва освен нас, само че и България.Това е задачата на всички структури на доктор Милен Врабевски, част от които е и Intelligent Music Project – да работим на ползу роду, да вършим по този начин, че името на страната ни да се загатва с положително по света, да покажем, че в България може да се основава артикул на международно равнище “, споделят от екипа на групата.

България, отпред с Intelligent Music Project, ще бъде част от първия полуфинал на Евровизия, който ще се излъчи онлайн по БНТ1 на 10 май от 22 ч.

Участието на България на Евровизия се реализира посредством публично-частно партньорство сред Българската национална телевизия и продуцентска къща Intelligent Music Ltd.
Източник: epicenter.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР